LÕKKEALUS "KIVIKORV"

14 Aprill, 15:47    Aiagrillid, suitsuahjud      Tartu vald, Tartumaa    58
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
240€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu vald Omavalitsus
Lombi küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kui soovid oma aeda või õue turvalist, funktsionaalset ja vastupidavad lõkkeplatsi, siis saame pakkuda kergesti paigaldatavat lahendust - kivikorvi. Tegemist on metallist valimistatud tugeva korviga, mis täidetakse kividega. Paigaldamine on imelihtne - korv asetatakse soovitud asukohta ja välimine ring täidetakse kividega ja ongi lõkkeplats valmis! Lõkkeplatse on kahe erineva suurusega: 960 mm. diameetriga ja 1120 mm. diameetriga. Kõrgus on mõlemal variandil 360 mm. Kividega täidetud väline ring annab lõkkele parajalt õhku juurde ilma, et tuli läheks laiali ka tugevama tuule korral. Tegemist on Soome firma Ikitaito OY toodetega. Ikitaito alustas oma tootmist 1992. aastal ja on tuntud oma kvaliteedi poolest.
LISAD: Lõkkeplatsi on võimalik tellida koos lisadega: väiksemal variandil üks toru, mille külge kinnituvad küpsetusrest, praepanni hoidik ja konks näiteks veekannu riputamiseks. Suuremal variandil on samad lisad, aga kaks toru. Lisade kõrgust saab kergesti reguleerida.
HINNAD on järgmised:
- väiksem lõkkealus (960 mm diameetriga) 240 eurot (lisadega 340 eurot)
- suurem lõkkealus (1120 mm diameetriga) 270 eurot (lisadega 370 eurot)
NB! Hinnas ei sisaldu kivid.
Saatmine kulleriga. Hinnale lisandub transport.
Võimalik tellida ka paljusid teisi toodeid, pilte vaata siit: ikitaito.fi. Küsi hinnapakkumist! Kõiki tooteid saab soovi korral tellida ka kuumtsingitud materjalist.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake