Sõudepaat Nordline 40

7 Veebruar, 10:49    Sõudepaadid      Kambja vald, Tartumaa    44
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1950€ Hind
Tartumaa Maakond
Kambja vald Omavalitsus
Lemmatsi küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Sõudepaat Nordline 40 on parim universaalne paat, mida võib kasutada siseveekogudel ja rannikuvetes nii kalastuseks kui lõbusõiduks. Paat liigub suurepäraselt aerudega ja võimaldab kiiret sõitu mootoriga. Lai põhi teeb paadi väga ruumikaks ja annab väga hea püstivuse. Paadi pilsivesi väljub põhjas oleva ava kaudu. Monoliitne kere annab paadile väga hea tugevuse ja vastupidavuse. Valmistatud tugevast klaasfiiber materjalist.

Pikkus 40 m, laius 1,5 m, kaal 85 kg, parda kõrgus 0,6 m, süvis 0,1 m, lubatud inimeste arv pardal 5, lubatud koormus 550 kg, lubatud mootori võimsus 6 HJ, kategooria D, värvus vastavalt soovile, mootori jala kõrgus lühike, soovituslik aerude pikkus 2,4 m, garantii 2 a, CE Sertifikaat.

OTSE TOOTJALT!
PALJU ERINEVAID MUDELEID KODULEHEL!

Täpsemalt selle paadi kohta vaata meie kodulehel www.nordlineboats.com

Erinevad värvivõimalused. Järelmaks alates 40EUR kuus. Soovi korral komplektid koos paadimootori ja treileriga. Transpordime paadi sobivale aadressile.

Vaata paadi testimist:


Küsi pakkumist!

Selleks, et valida parim paat vaata juhendeid meie kodulehelt või helista ja konsulteeri telefonil 50 55 152 või kirjuta meile [email protected]

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake