Kuldse retriiveri kutsikad

18 Jaanuar, 09:46    Koerad      Türi vald, Järvamaa    214
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1500€ Hind
Järvamaa Maakond
Türi vald Omavalitsus
Türi linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kennelis Terra Antyda on sündinud kutsikad 30.aprillil. Saadaval on veel 2 poissi ja 2 tüdrukut. Kutsikate kasvamist saab jälgida minu Facebook albumist: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Mairi.Siimon&set=a.6929050243776695
Kui oled kutsikast huvitatud, võta julgesti ühendust, küsi lisa ja saab ennast lisada kutsikate ootelisti!
Iga pesakonna paarile parimale kutsikale otsime alati ka vastutustundlikke ja koostööst huvitatud kaasomanikke. Kui oled sellisest variandist huvitatud, siis anna kindlasti teada, et saaksin anda lisainformatsiooni selle kohta, kuidas see kõik toimiks :)
Kutsikate vanemad on läbinud kõik vajalikud terviseuuringud, on kõrgelt hinnatud näitustel. Loovutuse hetkeks on kutsikad kiibistatud, eakohaselt vaktsineeritud, saanud korduvalt ussirohtu ning registreeritud Eesti Kennelliidus (Omavad EKL/FCI tõutunnistust).
Kutsikaga kaasneb igakülgne kasvatus- ja hooldusjuhend ning abi ja nõustamine kogu koera järgneva eluea jooksul.
ENNE kutsika võtmist uuri kuldsete retriiverite kohta Eesti Retriiverite Tõuühingu kodulehelt ning Eesti Kuldsete Retriiverite Tõuühingu kodulehelt (retriiverid.ee ja kuldne.ee). Kindlasti googelda kasvataja isiklikku nime ning ka tema kenneli nime, sest kahjuks ei ole kõik kasvatajad ühtmoodi vastutustundlikud!
Enda kenneli tutvustuseks saan öelda, et Terra Antyda kennelile on korduvalt omistatud "Aasta parima kasvataja" auhind Eesti kuldsete retriiverite Tõuühingu poolt.
Kuldne retriiver on suurepärane perekoer, kuid meeles peab pidama, et eelkõige on ta siiski lihtsalt koer ning head käitumist tuleb talle õpetada, sest ta soovib teha kõiki kutsikale omaseid pättuseid :) Kutsikaid loovutame meelsasti pigem vaid perelemmikuks, mitte näituse või aretuskoerteks!
Kui oled meie kutsikatest huvitatud, siis võta julgesti ühendust ühel alljärgneval viisil:
Facebook messenger: Mairi Siimon
email: [email protected]
telefon: 5156698
Meie tegemisi saab jälgida ka Facebooki vahendusel, Mairi Siimon profiililt.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake