Diagnostikaseade Launch X431 PRO3 APEX

12 Juuni, 13:57    Garaažiseadmed      Tallinn, Harjumaa    11
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1490€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Nõmme linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

1. Kogu süsteemidiagnoos

See LAUNCH diagnostikaskanner suudab luua andmesideühenduse kõigi hooldatava sõiduki süsteemide ja alamsüsteemidega:
– Hankige testitud juhtseadmete ECU teave, sealhulgas seadme tüüp, versiooninumbrid ja muud spetsifikatsioonid jne.
– Lugege ja kustutage DTC-sid, et leida probleemsed alad ja kustutada koodid.
– Vaadake iga parameetri üksuse reaalajas andmeid.
Järgnev on loend kaasaegsetest sõidukisüsteemidest, millele see skannimistööriist juurde pääseb.
-Mootorid / Automaatkäigukast / Turvapadjad / Immobilisaator / Võtmekoodid / ABS / Püsikiiruse hoidja / Instrumendid / Isetasanduvad vedrustussüsteemid
-Istmed / uksed / värav / roolinurk / õhkvedrustus / keresüsteemid / elektrooniline roolivõimendi ja mootoriga / roolivõimendi / rehvirõhu / vihmaandurid / 4WD süsteem
-Stabilisaator / Intelligentne parkimisabi / Uksemootorid / Audiosüsteemid / Konditsioneer / Tiptronic / Vargusvastane / Pehme katus / Esitulede kõrguse reguleerimine / Kesklukustus / Automaatne sidur / DPF lähtestamine
-Elektrilised aknad / libisemise programmeerimine / tagaakna soojendus / ksenoontuled / pesulapp / kütusepõletussoojendus / ülekandekast / istmemälu / õli kasutusea taastamine / lükanduksed / elektrooniline gaasihoob
-Navigatsioonisüsteem / ümberminekuandur / püsikiiruse hoidja / multifunktsionaalne rool / lisaküte / elektrooniline seisupidur / siduri elektroonika … ja palju muud.
See kõikehõlmav skannimisprotsess suudab vigased süsteemid üles leida ja nendega seotud DTC-d hõlpsalt hankida. Nii saate töötada kõigi sõidukisüsteemide osadega, et parandada jõudlust, säästa energiat, vähendada heitkoguseid ja kõike muud.

2. 37+ lähtestamisfunktsioonid

① Õli lähtestamise teenus – pärast mootoriõli vahetamist sulgege õli hooldustuli ning lähtestage hooldusläbisõit ja hooldusintervall.
② Roolinurga kalibreerimine – kustutage eelmise roolinurga anduri mälestused ja salvestage asendatud.
③ Elektroonilise seisupiduri lähtestamine – lähtestage uus elektrooniline seisupidur rataste ohutuks pidurdamiseks uuesti.
④ Aku register ja aku hooldus – veateabe kustutamiseks tehke sõiduki aku lähtestamine ja aku uuesti vastavusse viimine.
⑤ ABS-i õhutamine.
⑥ Elektroonilise gaasiklapi positsiooni lähtestamine ja õppimine – lähtestage gaasiklapp täiturmehhanismid vaikeolekusse, et reguleerida gaasiklapi (või tühikäigumootori) toiminguid täpselt.
⑦ Diisli tahkete osakeste filtri (DPF) regenereerimine – puhastage tahked osakesed DPF-filtrist, et stabiliseerida filtri jõudlust
⑧ Rehvirõhu monitori süsteemi lähtestamine – õppige TPMS-andureid uuesti, et ECU saaks uued andurid ära tunda.
⑩ Vargusvastane sobitamine (IMMOBILISER) – lisage uus programmeeritud võti. PIN-kood on nõutav.
⑪ Injektori sobitamine – täpse suhtluse ja süstimise juhtimise tagamiseks kirjutage ECU-sse uued pihustite numbrid.
⑫ AFS-i lähtestamine – see tuvastab keskkonna valguse ja otsustab seejärel, kas lülitada esituled automaatselt sisse või mitte. Samuti saab see esitulesid õigeaegselt reguleerida, jälgides sõiduki sõidukiirust ja kehaasendit.
⑬ EGR-kohanemine – vähendage lämmastikoksiidide (NOx) sisaldust heitgaasis ja parandage kütusesäästlikkust osalise koormuse korral.
⑭ Käigukasti sobitamine – pärast käigukasti lahtivõtmist või parandamist testige käigukasti vastavalt sõidutingimustele, et käiguvahetus oleks mugavam ja ideaalne.
⑮ Katuseluugi hooldus – lülitage katuseluugi lukustuslüliti sisse/välja vastavalt ilmale, temperatuurile ja mälule.
⑯ SUS-i lähtestamine – kui vahetatakse õhkvedrustuse kere kõrgusandur ja juhtmoodul või auto tase on vale, tuleb see funktsioon teostada kere kõrguse anduri tasandamiseks.
⑰ Elektriakende kalibreerimine
⑱ Istmete kalibreerimine
⑲ Rehvi lähtestamine, keelevahetus
⑳ A/F lähtestamine, jahutusvedeliku õhutus
21. Transpordirežiim
22 NOx anduri lähtestamine
23 ADblue Reset
24 Stopp/Start Lähtesta

3. Aktiivne test (kahesuunaline test või käivitamise test)

Selle diagnostikatööriista aktiivse testiga saate käsu ECU-sse väljastada, et täiturmehhanisme sisse/välja lülitada, et oma auto alamsüsteemides vigu hõlpsalt leida, ilma sõiduki juhtnuppu kasutamata:
[ Lülitage radiaatori ventilaator sisse | Moduleerige gaasi | Ava/sulge aknad | Peeglite kasutamine | Lülitage tuled sisse/välja | Lülitage helisignaal | sisse/välja Katsetage ukse lukku … ]

4.ECU kodeerimine

Alates tootjapõhisest ümberprogrammeerimisest kuni täieliku diagnostikavõimaluseni on sellel LAUNCH diagnostikaskanneril ka võlujõud ECU kodeerimine, et hoida teid tipptasemel:
1) Pärast remonti või asendusi saate äsja installitud ECU mooduli sobitada, uuesti õppida ja kodeerida.
2)Saate muuta turuspetsiifilisi seadeid, et aktiveerida kõrgema taseme auto funktsioone ja keelata mittevajalikud funktsioonid, rikkudes piiranguid.

5.VAG juhitavad funktsioonid

See funktsioon on mõeldud Audi, Volkswagen Skoda ja Seati jne jaoks: samm-sammult kuvatavad juhised, X431 PROS V Plus Automotive obd2 skanner juhendab teid autodiagnostika eksperdiks isegi siis, kui olete algaja.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake