Pioneer CT-939 MK II Stereo Cassette Tape Deck

2 November, 23:40    Raadiod, makid      Tallinn, Harjumaa    18

499€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
499€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras Pioneer CT-939 MK II Stereo Cassette Tape Deck (1989). Tehtud just hooldus. Vahetatud kõik rihmad ja rullid.

See Pioneer CT-939 Mark II on Dolby B/C ja HX-Pro mürasummutusega stereokassettdekk. Pioneer müüs selle esmakordselt 1989. aastal soovitusliku jaehinnaga 800 USD.
Pioneer CT-939 Mark II põhiomadused on: 3 pead ja lindiväline jälgimine, 4 numbriga digitaalne lineaarne lindiloendur, automaatne lindi tüübi valik ja võimeline käsitsema tavalisi, kroomitud ja metallist linte, rihmaga juhitav kahe nurgaga transport .

Tüüpiline eestlaetav kassetiseade, mille kassetipesa asub kassetipesa vasakul küljel. Lindi laadimine/mahalaadimine toimub mootoriga ja kassett tuleb asetada kasseti süvendisse esitatava poolega ettepoole.

CT-939 Mark II-l kasutatavad tasememõõturid on üldised digitaalsed piigi näidu mõõturid, millel on piigi hoidmine optimaalse salvestustaseme hõlpsaks reguleerimiseks. CT-939 Mark II-l kasutatud täisloogilised transpordijuhtelemendid lasevad sellel reageerida vähimalegi sõrmekontaktile, et transpordifunktsiooni kiiresti ja vaevata valida.

Saadaolevate lintide laia valiku parima vastuse tagamiseks saab enne salvestamist reguleerida nihket ja tundlikkust optimaalsele tasemele.

CT-939 Mark II-s kasutatav Dolby C-tüüp vähendab müra 20 dB võrra üle 1000 Hz, kahekordistades täielikult B-tüübi müra. Süsteem Dolby HX PRO pakub salvestamise ajal täpset kallutatuse juhtimist, et vähendada moonutusi ja parandada kõrgsagedusvahemiku lineaarsust. Tulemuseks on salvestatud heli, mis on väga originaalitruu. FM stereosaadete sagedusega 19 kHz multiplekspiloot võib põhjustada mürasummutussüsteemi vale käivitamise. CT-939 Mark II lülitatav MPX-filter filtreerib pilootsignaali ja tagab FM-stereoprogrammide korraliku Dolby töötlemise.

Häirimatuks kuulamiseks on kaasas stereokõrvaklappide pesa. Ühenduse teiste helikomponentidega taasesituseks saab saavutada RCA-kaabli abil ja allikast salvestamist RCA-kaabli abil.

Specifications

Type: 3-head, single compact cassette deck

Track System: 4-track, 2-channel stereo

Tape Speed: 4.75 cm/s

Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase

Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x aux

Tape Type: type I, CrO2, Metal

Noise Reduction: B, C

Headroom Extension: HX Pro

Frequency Response: 20Hz to 22kHz (Metal tape)

Signal to Noise Ratio: 79dB (dolby C)

Wow and Flutter: 0.024%

Total Harmonic Distortion: 0.6%

Input: 67mV (line)

Output: 0.3V (line)

Dimensions: 420 x 133.5 x 372mm

Weight: 9.6kg

Year: 1989

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake