Erakordne elamine Rakvere ja Haljala lähistel

21 Aprill, 20:28    Maamajad, talud      Haljala vald, Lääne-Virumaa    97
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
125000€ Hind
19003:002:0014 Katastritunnus
Lääne-Virumaa Maakond
Haljala vald Omavalitsus
Põdruse küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müügil maakodu Lääne-Virumaal, mis asub vahetult Tallinn-Narva maantee ääres. Kiire ja hea ligipääs Rakverre ja Haljalasse, mõlemad jäävad u 6 km kaugusele, pakub parimat segu linna ja maa elust.

Koheselt vaba.

KINNISTU
Kinnistul 2 eraldi maja - elamuhoone (2- toaga) ja majandushoone (3- toaga). Lisaks garaaž majandushoone jätkuna, eraldiasetsev saun eesruumiga ja eraldiasetsev maakelder.
See tähendab, et kinnistul on mitmeid hooneid, mis pakub teile ja teie perele võimalust elada ja majandada erinevates ruumides. See on eriti atraktiivne, kui on vajadus eraldi elamispinna ja tööruumi jaoks või on suurem pere.
Kinnistul on hooviala, mis on piiratud aiaga, kus kasvavad viljapuud ja põõsad. Kasvuhoone annab võimaluse kasvatada aiasaadusi.
Kinnistule on võimalik veel ehitada üks elamu -luba saadud vallast

ELUMAJA
Elamu ühekordne. Majja sissepääs veranda ja eeskoja kaudu. Eeskojast edasi avar esik. Enne duširuumi/wc avar vaheruum. Köök puupliidiga. Valgusküllane suur elutuba (pääs maja eestkoja/verandale) ja väiksem magamistuba. Ahi olemas läbi kahe toa (üheltpoolt valget, teiselt poolt musta värvi). Elutoas punane telliskivist müür vajab kamina/ahjusuuet. Köögis puuküttega pliit. Korstnapühkija akt puudub. Küttekolded vaja kõik korstnapühkijal lasta üle kontrollida. Ehitisealune pind 101 m2, netopind 81 m2. Korruseid 1.

MAJANDUSHOONE
Hoone osaliselt maakivist ja osaliselt palkseintega. Üks osa hoonest laudis. Hoone taga väike väliterrass. Idapoolses osas ruumid läbi 2-korruse. Kokku 3 tuba.
Esimesel korrusel eeskoda/esik, tuba kööginurgaga, pesemisruum/wc + viimistlemata sauna/leiliruum.
Teisel korrusel eesruum + tuba. Puituksed, 2-kordsed pvc-raamidel pakettaknad, katuseaknad ja puitraamidel lihtaknad, maas põrandalauad. Puidust sisetrepp. Olemas korstnajalg ja ahjusuu auk, ahjusuue puudub. Pole teada, kuidas või kas see töötab. Korstnapühkija akt puudub.
Läänepoolses osas kolm ruumi, millest suurim teepoolseim ruum on kasutusel olnud garaažina. Üks ruum on kasutusel olnud kuur-töökojana. Ehitisealune pind 173m2, netopind 142m2.

MAAKELDER
Eraldiasetsev, asetseb lisahoone kõrval, osaliselt maa tasapinnast allpool ja avar, mis hoiab külma ka soojal suvepäeval.
KINNISTUL asub ka suitsuahi.

PALKSAUN
Palksaun on majast eraldiasetsev - kus on eesruum, pesemisruum, leiliruum. Juures katusealune väliterrass. Duširuumi hetkel vett ei tule, torustik vajab parandamist. Sauna peal lakakorrus. Korstnapühkija akt puudub.

ELEKTER
Peakaitse: 25 A. Liitumispunkti faas ja pinge: 3 X 380 V

VESI JA KANALISATSIOON
Lokaalne vee- ja kanalisatsioonivarustus. Vesi kaevust elektripumba abil, kogumiskaevu olukord teadmata. Veesüsteem kinnistul vajab korrastust.

HOOVIALA
On küllaltki suur, võimalik laiendada. Juurdepääs kinnistule on privaatne, kuid samas vahetu juurdepääsu maanteele.

Müügilepingu sõlmimisega seotud notaritasud ja riigilõivu tasub kinnistu omandaja.
Hind 135000 eur.
Soodushind 125000 eur.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake