30L ultrahelipuhasti/-vann, UUS

23 Detsember, 14:01    Muu      Räpina vald, Põlvamaa    46
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
419.90€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Räpina linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa uus ja pakendis 30L ultrahelipuhasti.
OSTA KOHE, SEST HINNAD SUJUVALT JA JÄRJEKINDLALT KERKIVAD!

Ultrahelipesur sobib väga erinevate esemete puhastamiseks.
Ultrahelipuhasti on mikroprotsessoriga juhitav seade, mis kasutab ehete ja muude õrnade esemete puhastamiseks ultraheli. Ultraheli puhastamine põhineb kavitatsiooniefektil.
Suur efektiivsus.
Seade on mõeldud professionaalseks kasutamiseks: optikud, juveliirid, meditsiini- j ahambakliinikud, tätoveerijad, teaduslaborid, kellasepad, antiigikaupmehed, elektroonikatöökojad jne.
Vaata fotosid!

Mahuti mõõdud: 50,8 x 30,5 x 20,3cm
Seadme mõõdud: 55,9 x 33 x 31,8cm
Mahutavus: 30L
Küttevõimsus: 500W
Ultraheli: 600W
Ultraheli sagedus 40kHz
Temperatuuri reguleerimine: 0-80°C
Aja seadistamine 1-30 min. (LED-ekraan)
DC: 220-240V 50Hz

Komplektis:
1x ultraheli puhastusseade
1x puhastuskorv
1x ingl. k juhend

ÜLDISELOOMUSTUS

- Ultrahelipesu põhineb ultraheli tekitataval tugeval kavitatsioonil. Puhastatava eseme pinnale tekivad mikroskoopilised kavitatsioonimullid tekitavad tugevaid survelööke, mis eemaldavad tohuselt esemele kinnitunud mustust eset ennast kahjustamata.

- Puhastatav ese võib olla kummist, klaasist, metallist, plastist, keraamiline ning ka elektroonikadetail.

- Ultraheli eemaldab mustuse, rasva ja ebapuhtuse paljudest muude pesemisviisidega kättesaamatutest kohtadest, nt puuritud avadest, õõnsustest ja kanalitest. Seepärast sobib ultraheli väga hästi näiteks karburaatorite puhastamiseks ja paljude muude puhastamise suhtes problemaatiliste esemete töötlemiseks.

- Pesemisprotsess õnnestub kõige paremini ultrahelipesurile mõeldud pesuvedeliku abil. Vedelikuna võib kasutada ka tavalist vett ja tilka nõudepesuvahendit. Pesuvedelikuks võib olla ka äädikas, kütteõli, hüdroõli, lahustav pesuvahend vms. Puhastusprotsessi saab kiirendada tõstes vedeliku temperatuuri. Ultrahelipuhastil on integreeritud soojendusseade.

Kasutuskohtade näiteid:
- hüdraulika detailid, karburaatorid, pihustidüüsid, hüdrotõstukid, tihendid, andurid, elektrimootorid, elektriliitmikud, relvad ja nende osad, mündid, lauahõbe, mineraalid, ehted (nt sõrmused, kõrvarõngad, kellad) ning prillid ja värvipritsi osad.

Toode on uus ja pakendis. tarneaeg 4-12 päeva /tavaliselt 4-7p/
Soovides osta, siis saatke. saaja nimi, täpne postiaadress koos postiindeksiga ja mobiiltelefoni number ja e-posti aadress, saadame arve/makseinfo ja kui summa laekunud, siis läheb tellimus töösse.

* võimalik saada arve ka koos km-iga, siis kokku km-iga hind 480€ *

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake