1200W PEHME JÄÄTISE MASIN, 2+1 MAITSET

23 Detsember, 14:01    Restorani, kohvikusse      Räpina vald, Põlvamaa    231
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1590€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Räpina linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa uus ja pakendis professionaalne PEHME JÄÄTISE MASIN

See lauapealne professionaalne pehme jäätise masin sobib nii kohvikusse, kiirsöögikohta, koju kui ka renditooteks.

Vaata fotosid!

Roostevabast terasest kaubanduslikku jäätisemasinat on lihtne kasutada ja puhastada, see on ehitatud kaua kestma., kahe 3-liitrise 304 roostevabast mahutiga, mis tagab suure toodangu 18 l/h. ülitõhusa radiaatori ja R410a külmaainega. Seda pehme jäätise masinat kasutatakse laialdaselt restoranides, kohvikutes, söögikohtades, kiirtoidupoodides, supermarketites ja muudes suure nõudlusega kohtades. Pehmet jäätist, jogurtit või sorbeti saab valmistada lühikese ajaga ja väikese vaevaga.

LCD puutetundlikul ekraanil saab näha aega, temperatuuri, kõvadust, jäätise kogust, nii et saate seda otse vaadata. Saate sätteid vabalt oma maitse järgi reguleerida. Lisaks võimaldab ühe klõpsuga puhastus masinat kiiresti ja automaatselt puhastada.

3 erinevat maitset (2 üksikmaitset ja 1 segamaitse), et rikastada teie valikuid ja rahuldada teie klientide erinevaid vajadusi. Samuti on kaasas 4 erinevat otsikut, mis aitavad teil oma jäätist teistest eristada, mis teeb jäätise valmistamise veelgi huvitavamaks.

Jäätisemasin töötab tõhusalt ja stabiilselt tänu võimsale jahutussüsteemile ja jahutile. 1200-w kompressor tagab masina pideva võimsuse, vähese müra, on energiasäästlik ja kasutajasõbralik.

Jäätisemasin on kasutajasõbralik tänu läbimõeldud detailidele: ergonoomilised käepidemed, õhuavad, eemaldatavale tilgaalusele, libisemiskindlatele jalgadele ja väline koonusehoidja. Jäämasinal on roostevabast terasest väliskest ja paksendav vahukiht paremaks isolatsiooniks. Kaks lehtrit on valmistatud toidukvaliteediga 304 roostevabast terasest, millel on pikk kasutusiga.Ideaalne sise- ja välistingimustes kasutamiseks.

PS. Kui te seadet ei kasuta, võtke jäätisesegu välja!

Tehniline kirjeldus:
Võimsus: 1200W
Jäätise tootmine: kuni 18 L tunnis
Punkri maht: 3 L x 2
Toote mõõtmed: 550 x 420 x 760 mm
Toote kaal: 65 kg
Külmaaine: R410a PS. masin tarnitakse ilma külmaineta, see tuleb lasta sisse panna (kulu 50€-90€)
Sertifikaat: CE

Pakendis:
* Pehme jäätise masin
* Jäätisekoonuse hoidja
* tarvikute komplekt
* kasutusjuhend ingliskeelne

Tarneaeg 3-14 päeva. Tasumine ülekandega, firmadele arve. (vajadusel ka arve km-iga, 1500€ + kM)
Saatmine AINULT kulleriga.

PS. Müüme ka teisi pehme jäätise masinaid, lauapealseid ja ratastel variante, samuti jääjoogimasinaid, rulljäätise masinaid, suhkruvatimasinaid, fritüüre jpm.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake