Wharfedale PRO PM-600 mikservõimendisüsteem

30 Juuli, 23:47    Stuudio- ja lavatehnika      Tallinn, Harjumaa    12

199€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
199€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras Wharfedale PRO PM-600 mikservõimendisüsteem.

6 XLR & ¼" mic/line channels

Ch6 features extra tape-in RCA socket

Power 230W amplifier

Thermal protection

2-band channel EQ

3-band master EQ

Digital effects

PM 600 oli 2002 Wharfedale Company toodetud professionaalse klassi toitega mikservõimendisüsteem. See võimendi annab võimsust 230-vatise väljundi 4-oomise kõlarile. Mikseril on viis sisendit mikrofonide jaoks ja kuus sisendit liinikanalite jaoks. Igal sisendkanalil on 2-ribaline ekvalaiser kõrgete ja madalate sageduste jaoks. Samuti on olemas täiendav 3-ribaline peaekvalaiser, mis võib neid sagedusi veelgi suurendada või vähendada. Kõlarite väljundid on läbi ¼-tolliste pistikupesade ja neid pesasid on kaks, mis võimaldavad kahe kõlari paralleelset ühendamist. Sellel võimendil on korpuses jahutusventilaator, mis jääb kogu aeg toiteallikaks.

Võimendi väljundvõimsus on sümmeetriline push-pull tüüpi, mis koosneb täiendavast transistoride paarist; 2SC3856 ja 2SA1492. Nagu näete, kasutavad nad kõrge vooluga kõlari draiveri tootmiseks paralleelselt ühendatud topeltpaari. Igal transistoril on vooluteel 0,33-oomine takisti (R731, R731A, R730, R730A), seega kui transistor läheb lühikeseks, siis selle vastav takisti põleb ja avaneb.

Igal kanalil on XLR-i sisend ja ¼-tollised pistikupesad. Helitugevuse, ülemise sagedusala, madala sagedusala ja EFX-taseme juhtnupud on olemas. Lisateabe saamiseks lugege palun toote dokumentatsiooni. Seerias oli kaks versiooni ja eelmine versioon oli PM 500, mis näeb välja sarnane, kuid suutis pakkuda ainult 120-vatist väljundit. Sellel oli sisendid neljale mikrofonile ja viiele liinikanalile.

Peal ekvalaiseril on kõrge (12 kHz), keskmine (1 kHz) ja madal juhtseade (80 Hz).

Kohapeal ka proovimisvõimalus. Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa.Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake