Sonab DM-46 HiFi kõlarid

3 November, 14:01    Kõlarid      Tallinn, Harjumaa    20

299€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
299€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüja kõlarid Sonab D-seeria DM-46. Legendaarse Rootsi ettevõtte Sonab Audio Sweden põrandaakustika, mis on turul olnud alates 1964. aastast ja on eriti tuntud oma ortoakustika alaste eksperimentide poolest (näiteks sellised silmapaistvad mudelid nagu Sonab OA- seeriaga Sonabi tehnika on audiofiilide kitsas ringis laialt tuntud ja on kasutatud komponentide kõrge kvaliteedi tagatis. See mudel Sonab DM-46 kuulub esialgse Hi-Endi klassi ja sellel on järgmised spetsifikatsioonid.

Mõõdud: 110 x 23 x 33 cm. Kaal: 20 kg. Võimsus: 200W. Takistus: 6 oomi. Sageduskarakteristik: 40 Hz - 22 kHz Signaali ja müra suhe: 92 dB Tüüp: kolmesuunaline avatud tüüp (bassrefleks), ehitatud 3 x 165 mm bassikõlarile, 165 mm kesksagedusele ja 35 mm läbimõõduga tweeterile. Struktuurselt valmistatud väga tugevas korpuses, kasutades kvaliteetseid materjale (monteeritud Rootsis). Sonab DM-46 heli (selle hinnaklassi kohta üllatavalt) iseloomustavad võimsad ja liigendatud bassid ning puhtad ja selged kesk- ja kõrgsagedusvahemikud.

Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake