Amphion Helium Mk II-Way Loudspeakers, HIGH END

13 Märts, 21:18    Kõlarid      Tallinn, Harjumaa    29
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
349€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras Amphion Helium Mk II-Way Loudspeaker HIGH END riiulikõlarid. Kahte vãrvi.

Type: 2 way, 2 driver loudspeaker system

Frequency Response: 50Hz to 20kHz

Recommended Amplifier: 20 to 120W

Crossover Frequency: 1500Hz

Impedance: 8Ω

Sensitivity: 88dB

Bass: 1 x 5-1/4" polypropylene cone

Tweeter: 1 x 1" titanium dome

Enclosure: bass reflex

Dimensions: 310 x 265 x 155mm

Weight: 7kg

Amphion on üks firmadest, kes ei ehita kõlareid vaid mõõtmiste ja puhtteoreetiliste olukordade jaoks. Soome firmas tüütavad insenerid mõistavad, et kõlarid peavad hästi töötama ka tavalistes elutubades ja hea kokkusobivus ruumiga on tähtsam kui roodiumkattega pistikupesad või ideaalne ühilduvus Hi-End helivõimenditega. Amphioni eesmärgiks on okonstrueerida kõlareid, mis ei ole tundlikud ruumi akustika suhtes. Seda pole ilmselt võimalik sajaprotsendiliselt saavutada, kuid hea on näha ja kuulda, et töö realistlikes olukordades töötavate kõlarite loomiseks käbi täie hooga.

Amphion Argon3 kõlaripaar sobib hästi väiksematesse ja keskmistesse eluruumidesse ning pakub mõnusalt suurt, avarat ning siidist helipilti. Detailsus ja dünaamika on tippklassist ning hea ulatusega madalsageduselemet võimaldab mängida ka kõige madalamaid noote.

Kasespoon viimistlusega kõlarikastid toetavad kõlaripaari akustilisi omadusi ja annavad neile modernse, kuid sooja välimuse ning pehme naturaalse kõla.

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal. Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake