Bose 3-2-1 GS Series III DVD Home Entertainment

10 Aprill, 00:39    Kodukinosüsteemid      Tallinn, Harjumaa    15

279€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
279€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras Bose 3-2-1 GS Series III DVD Home Entertainment System. Täis komplektne. Olemas ka HDMI ja optoline sisend.

Bose 3-2-1 GS Videostage 5 dekodeerimine

TrueSpace'i digitaalne töötlemine

Kalliskivi kõlarite massiivid

Akustimassi bassimoodul

HDMI väljund

1080p HD üleskonversioon

Mitmeformaadiline DVD taasesitus

Dolby Digital dekodeerimine

Vanemlik kontroll

Funktsioonid

Bose 3-2-1 GS Series III DVD-kodukinosüsteemiga on tipptasemel ja taskukohase kodukino meelelahutuse tulek teie käeulatuses. Sellel on integreeritud A/V-vastuvõtja/mitmeformaadiline progressiivse skaneerimisega DVD-mängija, TrueSpace’i digitaalse töötlusega Gemstone kõlarimassiivid, Acoustimassi bassimoodul ja Videostage 5 helidekodeerimisahel. Lisaks on sellel koaksiaal/optiline digitaalse heli ühenduvus, aktiivne elektrooniline ekvalaiser ja HDMI-väljund. Teie praegune DVD-teek näeb välja ja kõlab paremini kui kunagi varem, sest see süsteem pakub tagasiühilduvat mitmeformaadilist DVD-taasesitust, mis suudab teie DVD-d üles teisendada täielikuks 1080p kõrglahutusega kogemuseks.

3-2-1 GS III ühendab suurepärase funktsionaalsuse muljetavaldava 24-bitise digitaalse meediakeskusega, mis kasutab täiustatud DSP-tehnoloogiat, et luua sõltumatud heliväljad, mis ümbritsevad teid võrreldamatu 5.1-kanalilise Dolby Digitali ruumilise heli kogemusega.

Lisaks on valikulise Bose Linki adapteri abil võimalik laiendada mitut ruumi. See võimas valik võimaldab levitada teie lemmikhelivalikuid kuni 14 täiendavasse piirkonda kogu teie kodus, kusjuures iga ala jaoks on eraldi helitugevuse reguleerimine. 3-2-1 GS III sisaldab ka sisseehitatud AM/FM-tuunerit, täisfunktsionaalset kaugjuhtimispulti ja kõiki kaabeldusi süsteemi ühendamiseks.

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal. Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake