1-toaline korter Türi linnas, eriprojektiga majas

2 Mai, 15:50    Korterid      Türi vald, Järvamaa    23

38000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
38000€ Hind
Järvamaa Maakond
Türi vald Omavalitsus
Türi linn Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
1 Tube
2 Korrus

Ilus eriprojektiga kivimaja - 1-toaline korter Türi linnas.

Tere tulemast oma uude koju Tehnika tänaval, Türi linnas! Pakume teile ainulaadset võimalust osta 1-toaline korter suurepärases eriprojektiga kivimajas, mis asub teisel korrusel. See korter on ideaalne inimestele, kes hindavad privaatsust ja vaikust.

Maja ise on osaliselt kolme, nelja ja viiekordne ning suvel mõnusalt jahe ning talvel soe tänu paksudele seintele. Samuti on korter väga helikindel, nii et saate nautida rahulikku elu. Lisaks on korteril rõdu punastest tellistest, kust saate imetleda vaadet ümbritsevale piirkonnale.

Korter vajab küll mõningast remonti, kuid see on suurepärane võimalus kujundada kodu enda maitse järgi. Vannituba vajab plaatimist ja renoveerimist ning seinad tapeetimist ja põrandad uut põrandakatet. Kuid ärge laske sellel end heidutada, sest korter on kindlasti seda väärt!

Maja ees on tasuta parkimine ning maja taga on suur mänguplats lastele. Aiandushuvilised saavad kasutada aiamaad, mis on ideaalne võimalus kasvatada omale aiasaadusi. Kõik eluks vajalik on kohe kõrval - poed, kohvikud, transport, bensiinijaam ja sportimisvõimalused.

Kui olete huvitatud selle korteri ostmisest, siis ärge kartke võtta meiega ühendust! Helistage meile ning me räägime teile rohkem selle korteri kohta ning korraldame teile ka vaatamise. Oleme kindlad, et teile meeldib see.

Katastritunnus: 83601:002:2060

Omanikult. Küsimuste korral võta ühendust.
Hind 38000

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake