KÜTUSETANKLA (diislile) püstoli ja mõõturiga

21 Mai, 09:21    Pumbad      Räpina vald, Põlvamaa    13
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1459€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Räpina linn Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa kvaliteetne teisaldatava diisli kütusetankla komplekt (400L 12V).

Komplektis diislile kütusepaak, kütuse pump, kütuse voolik ja kütuse püstol koos tagasilöögi klapiga.

Seadet on lihtne käsitleda ja lihtne transportida.

Vaata fotosid ja loe kirjeldust!



· Tugev paagi konstruktsioon: värvus: must. Meie kaasaskantav diislipaak on valmistatud kvaliteetsest polüetüleenmaterjalist, mis talub muutuvaid ilmastikutingimusi ja on vastupidav UV-kiirgusele. Ülemine kaas on lukustatav vasklukuga, mis kaitseb varguse eest ja tagab töökindluse. Pange oma paak esikohale ja tehke töö õigesti.
· 116 galloni tõhus tankimine: voolukiirus: 10,6 GPM; Väljundvõimsus: 140W. 12 V ülekandepump tagab suure võimsuse, et juhtida kütust paagist teie sõidukitesse tõhusalt. Võtame kasutusele mehaanilise kütusenäidiku, mille eesmärk on jälgida diislikütuse mahtu õigeaegselt, tuletades meelde õigeaegset tankimist.
· Täiustatud filtrikujundus: võrreldes teiste toodetega on meie kütusepaak varustatud dupleksfiltriga, et pakkuda puhtamat diislikütust. Sisepaagi esiosa filter suudab eraldada suuri saasteosakesi ja esmaklassiline välimine filter on mõeldud väikeste lisandite, nagu metall, kolloidid, väikesed osakesed jne, filtreerimiseks.
· Automaatne tankimisotsik: kas olete väsinud oma paagi ületäitmisest? Noh, see kütusedüüs lülitub automaatselt välja, kui paak on täis, mis väldib tõhusalt õli raiskamist ja mahavalgumist. Lisaks on täiustatud pööratavat adapterit, et aidata voolikul sõlme minna. Meie esmaklassilisest alumiiniumisulamist ja PVC-materjalist valmistatud otsik on sileda pinnaviimistlusega ja pika kasutusajaga.
· Lihtne transport: kaks soont muudavad selle diislipaagi transportimise lihtsaks ja turvaliseks. Ja integreeritud tõstuki tasku disain tagab stabiilse tõstmise sõidukile. Tänu nendele imelistele disainidele kasutatakse meie diislipaaki laialdaselt veoautodes, traktorites, laevades, matkaautodes, välitööstuses, ehitustööstuses jne. Käivitage mootor ja valmistuge tööle!

Premium Duplex Filter
The inner special suction net filter and the outer advanced filter will filtrate impurities and tiny particles from two aspects. Thanks to these excellent designs, our portable diesel tank can provide you with purer fuel and enjoy a better refuel experience.

12V Pump & Fuel Gauge
The 12-volt transfer pump will deliver fuel at 10.6 gallons per minute, faster, and save you time and energy. The fuel gauge features 8-level gauge scales that help you monitor the capacity of fuel, allowing you to fill it up in time.

13.1ft Delivery Hose
Our delivery hose is composed of a rubber hose and inlaid with steel wire. The characteristics of high support and excellent flexibility make it not easy to soften and break. Ensuring the oil can be conveyed smoothly and efficiently.

Durable PE Material
This 116 Gallon portable diesel tank is made of high-quality polyethylene material, not afraid of terrible weather and X-ray. Such premium materials will support long-time service.

Secure Movement
Comes with 2 grooves and forklift pockets for easy and safe movement of the diesel tank. The integrated forklift pocket design moves when the tank is full, and convenient grooves for easy lifting.

Specifications
Model: YDIES4OOL-E
Color: Black
Capacity: 116 Gallon 400L
Material: Polyethylene
Transfer Pump: 12V DC
Max. Flow: 10.6 GPM
Output Power: 140W
Rotation Speed: 2600RPM
Hose Length: 4 m
Electric Wire Length: 4 m
Product Size(L x W x H): 104 x 72 x 73.5 cm
Net Weight: 42.8 kg

Tarneaeg 5-10 päeva. Järeletulemine, kui kaup on lattu saabunud või siis kauba saatmine kulleriga (ca 50+€). Tasumine arve alusel ülekandega.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake