16 kliendipiiparit + kutsungijaam-laadija,​ UUED

23 Juuli, 13:01    Restorani, kohvikusse      Räpina vald, Põlvamaa    4
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
199.90€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Räpina linn Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa restorani, kiirsöögikohta ja mujale sobiv – KLIENDIPIIPARITE SÜSTEEM. KAUP ON LAOS, SAATMINE 1-3 PÄEVA JOOKSUL!

Aitab vähendada järjekordi ja leti ees tunglemist.

Väga lihtne kasutada.

Süsteemiga võimalik ühendada kuni 998 piiparit.

Piipari esiküljel oleva pildi saate asendada endale sobivaga, näiteks enda toidukoha logo/nimega ja piipari numbriga jne.

Vaata fotosid!



- restorani piiparite süsteem koosneb 998-kanalilisest traadita klahvistikuga kõnebaasist ja 16 piiparist. See võimaldab vältida töötajate kaost, hoida sotsiaalset distantsi ja parandada töö efektiivsust.

- 2 režiimi kõnesüsteemi jaoks restoranis on vibratsioon + välk koos sumina ja vibratsioon + välk, mis kohtuvad erinevatel puhkudel. Mitmekülgne kasutamine restoranides, hotellides, haiglates ja kohvikutes.

- varustatud suure puutetundliku ekraaniga, mis hõlbustab juhtimist ja täpset juhtimist. Kui teie ees on numbrinäidupind, saate panna oma ettevõtte pildi, nime või muud reklaami. Kelner vajutab kliendile helistamiseks ja tema toidu ära viimiseks lihtsalt numbrit.

- Sisseehitatud antenn tekitab suure tundlikkuse, nii et põhipaier saab selgelt ja õigesti helistada. Restoranide lehitsejatel on tõhus ühendus ca 300 meetri raadiuses.

- Igal traadita isikuotsingusüsteemil on sisseehitatud 3.7V / 150mha laetav aku, millel on madal aku indikaator. Katkematu tööaeg on pärast täislaadimist umbes 20 tundi.

Veekindel puutetundliku ekraaniga klaviatuur

Mõistliku paigutusega ülitundlik puuteklaviatuur võimaldab lihtsat ja intuitiivset juhtimist. Traadita raadioside ja õppekooditehnoloogia põhjal saab toidupiirkonna süsteem määrata mitu kanalit.

kuni 300 m juhtmeta kaugjuhtimispult

Kasutage professionaalseid kiipe, et töötada pikkadel vahemaadel, 30–300 (max 800m) meetrit. Seega on see kindlasti hea abimees teie klientidele.

3 kiirrežiimi

Erinevates olukordades toimetulekuks saab kasutada vibratsiooni, välku ja summeri 3 erinevaid viiperežiime. Restorani piiksumissüsteem parandab oluliselt töö efektiivsust ja säästab pikas järjekorras ootamist.

Pika ooteaega

Tänu sisseehitatud 3,7 V akule saab piiperit pärast täislaadimist 20 tunni jooksul pidevalt kasutada. 16 laadimispesa annavad toite, kui asetate piipari alusele, nii et te ei pea muretsema voolu lõppemise pärast.

Süsteemijaam 98 kanalit ja 16 piiparit

Süsteemi saab igal ajal lisada kokku kuni 98 piiparit. Hästi valitud ABS-plastikust valmistatud 16 laadimispesa on vastupidavad ja vastupidavad, mis aitab pikendada aku eluiga, põhjustamata ülelaadimist.

Lai kasutusala

Seda kasutatakse laialdaselt restoranides, einestamisautodes, kirikutes ja muudes kohtades, kus on palju sööjaid ootamas jumalateenistust. See võib aidata inimestel vabaneda järjekorras seismise raskustest ja nautida elu parimaid naudinguid.

Traadita 16 restorani piiparit

Traadita kõnesüsteemide komplekt koosneb 98-kanalilisest traadita klahvistikuga kõnebaasist ja 16 traadita piiparist. See kasutab traadita raadioside- ja õppekooditehnoloogiat ning saab hõlpsasti siduda kuni 98 piiparikanalit. Kui klient esitab tellimuse, saadetakse see saajale numbriga. Numbrile helistamiseks vajutage klahvistikku. Klient saab selle summeri / vibratsiooni / LED-ekraanide kaudu. See on ideaalne valik kiirtoidurestoranide, toidukohtade, kliinikute, kirikute, autokaupluste ja muude järjekordade jaoks.

Suurepärane jõudlus
2 kõnerežiimi
Digitaalne juhtimine ja kuvamine
Juhtmevaba kaugjuhtimispult

CTB302 Touchable Keyboard transmitter specification:

Keyboard transmitter dimension:150x32x235mm

Material: ABS

Power adapter:DC 12V/1A

Recharging current: 20-50mA

Distance: 800 meter in open area

Frequency: 433.92 MHZ

Modulation:OOK

Support pager receiver: 998 pcs



CTP302 Pager Specification:

Pager dimension:105x52x10.5mm

Material: ABS

Standby time for the pager: about 200hours

Frequency: 433.92 MHZ

Prompt: vibration, flash, beep

Receiving Sensitivity: -114dB

Lithium battery: 3.7V230mAh



Pakendi sisu

16 x piiparit
1 x antenn
1 x adapter
1 x käsiraamat inglise k (eesti k kasutusjuhend kaasa ei tule)

Lisandub saatekulu pakiautomaati +5€
Firmale arve! Postitan 1-3 päeva jooksul.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake