Kui soovite osta avarat 3-toalist korterit, siis see variant on just Teile!Valgusküllane, hubane kõrgete lagede ja prantsuse rõduga korter

16 Mai, 02:31    Korterid      Narva linn, Ida-Virumaa    6

84900€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
84900€ Hind
Ida-Virumaa Maakond
Narva linn Omavalitsus
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kui soovite osta avarat 3-toalist korterit, siis see variant on just Teile!Valgusküllane, hubane kõrgete lagede ja prantsuse rõduga korter.Kogupind 83,5 m². Kaks magamistuba, elutuba, köök ja kaasaegne vannituba.Korteris on tehtud kapitaalremont: vahetatud välja kogu elektrijuhtmestik(jagatud kuueks automaatikaitsmetega tsooniks),vahetatud kogu torustik (GROHE, TRES, IFÖ); kõik seinad ja laed on joondatud, igal pool vinüülpõrandad ja uued PVC aknad.Kõik ruumid on varustatud uute PURMA radiaatoritega.Korter müüakse koos köögimööbli ja sisseehitatud BOSH tehnikaga. Samuti jääb ostjalemagamistoas olev mööbel.Video leiate sellelt lingilt:

soovid seda toredat korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!NB! PANGA SOODUSTUSED !Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.Müü või hinda meiega! Saada päring [email protected] ja teeme Sulle hea pakkumise.

Palun oodake