KODUÕLLE pruulimisseade 35L 220V, täisautomaatne

7 Oktoober, 13:18    Toiduainete töötlemine      Räpina vald, Põlvamaa    25
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
439.90€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Räpina linn Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa koduõlle pruulimisseade. Suurepärane seade koduõlle valmistamiseks. Lihtne ja mugav käsitleda!
Tänapäeval on juba kodus soodsam valmistada õlut, kui poest osta! Lisaks koduõlu on ainulaadne!
Seade sobib ka turismitaludele ja väikestesse baaridesse firmaõlle valmistamiseks!
Vaata fotosid ja loe kirjeldust!

35 l õllepott: meie kõik-ühes pruulimissüsteemi abil on kodupruulijatel lihtne alustada teravilja valmistamisega ilma mäekõrgudeta seadmete ja kuludeta. 9,2 gallist potti saab valmistada kuni 8 gal kvaliteetset õlut. Toiduga kokkupuutuv sisepott on valmistatud 0,02-tollise paksusega 304 roostevabast terasest, mis ei tööta ainult teradega. See talub kindlasti rasket kasutamist ja täiustab teie õlleretsepte. Ideaalne lahendus teie õllepruulimisvajadustele on teie ees.
Intelligentne vedelkristallekraaniga juhtpaneel: funktsioonirikka juhtpaneeliga varustatud elektrilise pruulimissüsteemi seadistamine on lihtne. Saate valida automaatse või manuaalse režiimi vastavalt oma eelistustele. Võimsus (100-1800 W), temperatuur (25-100 ℃) ja aeg (1-180 minutit) on kõik reguleeritavad. Lisaks on meie pruulimissüsteem disainitud ainulaadsete funktsioonidega. See suudab meelde jätta kuni 10 retsepti ja tuletab teile meelde, et keetmisel tuleb lisada humalat. Alustage sellega oma pruulimisprotsessi ja looge täiuslik pruul.
Täielik suhkrustamine ja kiire jahutamine: see pudru- ja keetmisseade suudab purustada kuni 17,6 naela linnaseid ja suhkrustada kuni 18,7 naela. Sellel on 7 programmeeritava etapiga automaatne astmeline puder, millest igaüks saab programmeerida individuaalsetele temperatuuridele ja kestustele. Kui soovite täpsust ja täpsust, siis ärge enam otsige. Kui on aeg virre pärast keetmist maha jahutada, saab 28,8 jala pikkune kondensatsioonispiraal kogu tööga hakkama. Lisaks võib filtriekraan eraldada soovimatud osakesed.
Tõhus tsirkulatsiooniõlg ja pump: sisseehitatud tsirkulatsioonipump tsirkuleerib virre läbi tsirkuleeriva õla, suurendades pruulimise efektiivsust ja pakkudes paremaid õlut suurema saagisega. See hoiab masina temperatuuri suhkrustamise ajal ühtlasena. Ringlusvars ei paindu ja seda saab veesüstiga põhjalikult puhastada. Samuti on integreeritud pumba sõltumatu sisse/välja lüliti ja voolukiiruse regulaator, et saaksite kogu pruulimisprotsessi üle kontrollida.
Juurdepääs kõigil tasemetel kasutajatele: meie käsitsi ja automaatse režiimiga täisterapruulimissüsteem rahuldab algajate ja ekspertide nõudmised. Köök, kelder, garaaž või terrass sobivad teie kodu õlletehase jaoks. Ja selle kompaktne jalajälg võimaldab seda kenasti hoiustada, kui pruulimistöö on tehtud. Alustage oma firmaõllede valmistamist meie kõik-ühes kodupruulimisseadmetega ja nautige tunnet, mis tekib pärast pikka tööpäeva esimest lonksu juua.

Meie elektriline pruulimissüsteem on valmis looma ainulaadseid puhta teravilja maitsega õllesid. Funktsioonirohke juhtpaneel muudab kogu pruulimisprotsessi sujuvamaks ja kutsuvamaks. See sisaldab kõiki osi ja tarvikuid, mida vajate suurema- või väikesemahulise õllepruulimise seadistamiseks. Olenemata sellest, kas õlle valmistamine on teie uus hobi või potentsiaalne uus toode teie ettevõtte jaoks, lisage see pruulimissüsteem oma loendisse ja hakake uurima pruulimiskunsti võimalusi.
9,2 gal/35 l õllepott
Intelligentne LCD-juhtpaneel
Täielik suhkrustamine ja kiire jahutamine
Tõhus tsirkulatsiooniõlg ja pump

Extensive Brewing Capacity
The brew kettle measures 9.2 Gal / 35 L in capacity, and its total brewing volume reaches 8 Gal / 30 L, mashing up to 17.6 lbs of malt each time. Suitable for both light-duty at-home party use and heavy-duty commercial use.

Effective Cooling Coil
The stainless steel condensing coil is 28.8 ft / 8.8 m in overall length and 19.1 in / 48.5 cm in height. It will take over the cooling work after the wort in the inner pot has been boiled. Rapid cooling can be ensured.

Fuller Saccharification
Automatic step mashing with 7 programmable stages is friendly to all-level users. You can precisely control the brewing process by programming each stage with individual temperatures and durations. About 18.7 lbs of malt can be saccharified each time.

Feature-Rich LCD Display
The intelligent control panel combines various functions to simplify your brewing work. You can freely set the temperature, power, and time. Other features like auto/manual mode selection, recipe memory, and hops-adding reminder are also equipped.

Circulating Water Pump
The circulating pump facilitates the smooth wort flow through the circulating arm, keeping the temperature in the brewing pot even. The pump can be controlled by an independent switch, and the flow rate can be adjusted as you wish.

Brew Your Own Beer in 7 Steps
Disinfect, mash, saccharify, filter, boil, cool, and ferment. Our all-in-one beer brewing system helps you finish the whole brewing process yourself anywhere. Don't hesitate to start making your customized beers.

Specifications
Model: DM-N30
Voltage: 110V /220V
Pot Capacity: 9.2 Gal / 35 L
Total Brewing Capacity: 8 Gal / 30 L
Power Range: 100-1800W (Interval: 100W)
Temp Range: 25-100℃ (±10℃ Calibration)
Time Range: 1-180 minutes
Material: 304 Stainless Steel (0.02-inch Thick)
Brewing Pot Dimensions: Φ14x24.2 in / Φ35.5x61.5 cm
Inner Pot Dimensions: Φ13.2x14.6 in / Φ33.5x37 cm
Condensing Coil Size (L X H): 28.8 ft x 19.1 in / 8.8 m x 48.5 cm
Product Dimensions: 16.5x14.0x32.3 in / 42.0x35.5x82 cm
Package Weight: 32.4 lbs / 14.7 kg
Package Content
1 x Brewing Pot
1 x Inner Pot
1 x Circulating Pump
1 x Circulating Arm
1 x Filter Screen
1 x Condensing Coil
1 x User Manual
PS. kaasa ei tule eesti k kasutusjuhendit, on inglise k.

Tarneaeg 5-12 päeva.
TELLIMISEKS saada: maksja andmed ja täpne tarneaadress (saaja nimi, täpne postiaadress koos postiindeksiga ja mobiiltelefoni number), saadame arve ja kui see on laekunud, siis läheb tellimus viivitamatult töösse.
PS. Firmadel võimalik soovi korral osta ka koos KMi sisaldava arvega (hind siis 420€ + km)

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake