Firma müük

8 Oktoober, 11:21    Ettevõtted, aktsiad      Tartu linn, Tartumaa    37
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
13000€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Kandiküla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Otse omanikult müüa toimiv autopesula Tartus, Vana- Kandi tee 3, boks nr: 5. Pinda on 108m2 ja korraga saab kolmele autole teenust pakkuda. Sisse mahuvad ka sadulveokid ja limusiinid. Olemas ka wc ja pesula ees kolm parkimiskohta kuid maja taga on kohti veel kuhu autosid parkida saab. Pesula seinal väljas on ka suur selgesti loetav autopesula reklaamtahvel. Pesula uks on automaatne ja pesula on turvatud signalisatsiooniga. Väljas on ka mitmed turvakaamerad. Pesulas on olemas interneti juhtmega ühendus või kiire õhuinterneti võimalus. Pesula püsib kenasti soe gaasiküttel. Küttearve talvel 150 EURO ümber. Ettevõte tegutseb üüripinnal.
Ettevõttel olemas ka veebileht kus saab teenuseid osta ja broneerida. Samuti olemas Instagrammis ja FaceBoocis.
Ümbruskond on kiirelt arenev, palju ettevõtteid, sadu kliente, üks autoaed. Kõik on minu firmast teadlikud ja käivad püsivalt teenuseid saamas. Kõrvale on kohe valmimas ka uus suur garaasi bokside hoone. Sealt tulevad ka uued püsikliendid.
Pesulas olemas kõik vajalik varustus kohe tööks. Sealhulgas ka kogu keemia mida tööks vaja. Soovi korral jääb kohale lahtikäiv nurgadiivan, suur kapp, külmkapp, väike laud, telekas ja toolid. Pesulas on ka makseterminal kus kliendid saavad mugavalt näiteks viipega maksta.
LegionAutot tuntakse eelkõige kvaliteedi poolest seega pole tavaline autopesula. Sellest on välja kujunenud ka kindlad kliendid kes tulevad palju kaugemalt kohale kui Tartu linn.
Uue omaniku leides peseme põranda koos seintega ja teostame ka muu koristuse.
Soovi korral pakub omanik uuele tegijale ka kõik vajalikud koolitused TASUTA! Samuti abistan ka reklaamindusega ja käin välja uusi ideesid. Olen väga palju firmasse panustanud ja südamega asja kallal. Seega soovi korral olen teile abiks igasugustes küsimustes ja probleemide lahendamises ka peale firma üleandmist.
+372 56735950
Legionauto OÜ
NB: Kui teile ei paku huvi rehvivahetus siis saan teha odavama hinna. Ilma selleks vajaliku inventaarita oleks ettevõtte hind 8500 EUR !

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake