A-energiaklass, konditsioneer ning päikesepaneelid

12 Mai, 02:37    Majad      Rae vald, Harjumaa    7

2500€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
2500€ Hind
Harjumaa Maakond
Rae vald Omavalitsus
Lagedi alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Üürile anda Tehingu tüüp

Üürile anda ruumikas ja avar A-energiaklassi termomaja, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning 4 meetrit kõrgetes lagedes. Elutoa maast laeni aknad annavad palju valgust ja päikesepaistet kogu majja ning avatud elutoa-köögi planeering loob võimaluse mugavalt köögis toimetades külalistega suhelda ning samal ajal ka lastel silma peal hoida. Iga perenaise unistuste garderoob maja esikus ning hubane saun on selles majapidamises kenasti esindatud. Lisaks ei saa mainimata jätta kahte eraldi tualettruumi, mis teevad hommikused üheaegsed sättimised kogu perele kordades kiiremaks. Tegemist on uusarendusega, maja on valminud aastal 2022 ning ootab oma esimesi elanikke. Maja on varustatud maakütte, soojustagastusega sundventilatsiooni, põrandakütte ning jahutusega. Hoone ehitusel on kasutatud kvaliteetseid Saksamaal toodetud termoplokke, mis hoiavad ära külmasildade tekke ning on majaehitusel turu parim lahendus nii kvaliteedi kui ka vastupidavuse mõttes. Nutikatest lahendustest rääkides on sinu uue kodu maasoojuspumpa võimalik jälgida ning seadistada üle internetivõrgu. Lisaks on maja küljele paigaldatud päikesepaneelid, mis lisaks maaküttele ning termomaja omadustele, teeb elamise ning igakuised kulutused veelgi madalamaks. Turvalisuse tagamiseks on majja paigaldatud valvesüsteem ning maja ümbrust saab jälgida videokaamerate abil. Kiiresti arenevas noorte perede uuselamu rajoonis on tagatud turvaline ja lõbus kasvukeskkond koos naabrilastega, aga ka kiire 20 min autosõidu kaugus kesklinnaga. Planeering:Maja koosseisu kuulub avar ning valgusküllane elutuba-köök, maast laeni akendega varustatud 3 magamistuba, vannituba koos hubase saunaga, eraldiseisev tualettruum, esik koos garderoobiga ning tehnoruum, mida saab hästi kasutada ka panipaigana. Lisaks kuulub maja juurde auto katusealune, kus on juba ka elektriauto laadimise valmidus ning suur terrass, kuhu pääseb nii elutoast kui ka kahest magamistoast. SiseviimistlusMaja siseviimistluses on kasutatud heledaid toone ning aktsentseinu, et rõhutada avarust ja valgust. Põrandale on paigaldatud soojas toonis kalasaba tammeparkett, esikus ning väiksemas tualettruumis on kasutatud suuri matthalle plaate ning suuremas vannitoas koos saunaga on kasutatud valgeid luksuslikke plaate, et rõhutada ruumide avarust. Soojust on sisse toodud ka puidutooni siseuste ja liistudega ning modernset joont aitavad hoida mustad ukselingid. Küte ja ventilatsioonMaja kütteallikaks on äärmiselt energiatõhus Daikin maasoojuspump ning toad hoiab soojana mugav vesipõrandaküte, mida saab igas toas eraldi reguleerida. Õhku hoiab värskena Komfovent soojustagastusega ventilatsiooniseade. Lisaks on majja paigaldatud kuumemate suvekuude tarbeks jahutusseade.

Parkimine ja panipaikHoonel on auto katusealune, mis mahutab ühe auto ning pikemale sissesõiduteele, mahub hoovi kenasti veel mitu autot. Lisaks on majal suur soojustatud tehnoruum, kuhu pääseb auto varjualuse alt ning kus on hea hoida hooajalisi riideid, spordivarustust, autorehve jne. Terrass ja hoovMaja juurde kuulub suur (52.8m2) terrassiala ning kinnine 2057m2 suurune aed. Terrassile on loodud ligipääs elutoast ning kahest magamistoast, mis suvekuudel annab elutoale ruutmeetreid veelgi juurde ning võimaldab luua imelise suveköögi või puhkeala. Terrassil saab nautida päikest läbi terve päeva ning saada osa ka päikeseloojangust. Lisaks kuulub Kangilaski tänava majadele ka aia tagant algav ning Pirita Jõeni välja ulatuv pargi/metsa ala, mida saab kujundada vastavalt oma ning naabrite soovile. 
MajaTegemist on 2022 aastal valminud äärmiselt energiasäästliku uusarendusega. Maja ehitusel on kasutatud väga kvaliteetseid Saksamaal toodetud termoplokke, mis annavad majale väga hea soojaspidavuse ning eemaldavad maja seinte ning vundamendi vahelt külmasillad. Termoplokkidest ehitatud majad on 90% väiksema energiakuluga võrreldes traditsiooniliste materjalidega ning on monoliitne ja stabiilne terviklahendus alates plaatvundamendist lõpetades seinaga. Hoonele on paigaldatud kolmekordsed pakettaknad, mille päikesepoolsetele akendele on lisatud päikesekaitsekiled. Hoone elamispinnaks on 124.1 m2, millele lisandub avar terrass 52.8 m2 ning auto katusealune. Krundi suuruseks on 2057 m2.Elukeskkond:Maja asub mõnusalt vaikses ja hinnatud Lagedi alevikus, mis on ümbritsetud metsaga. Ümbruses on mitmed metsarajad erinevate sportimisvõimalustega, vaiksed naabrid ning perekeskne kasvukeskkond. Piirkonnas asuvad mitmed mänguväljakud, lasteaiad, koolid ja toidupoed. Linna sõidab autoga 15-20 minutit ning lähima rongipeatuseni on vaid 7 minutiline jalutuskäik. Majast 100 meetri kaugusel voolab rahulik Pirita Jõgi, mida mööda jalutada ning üle silla looklevat rippsilda käia. Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda- Esimese kuu üür 2500€ - Tagatisraha 2500€ Võta ühendust ning lähme vaatama!

Palun oodake