AVAR JA VALGUSKÜLLANE RENOVEERITUD KORTER!

16 Mai, 02:31    Korterid      Tallinn, Harjumaa    5

134900€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
134900€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa renoveeritud ja hoolikalt viimistletud hubane kahetoaline korter Kristiine linnaosas Kuldnoka tänaval.PLANEERING
Müügil olev kahetoaline 43.7 m2 korter asub viiekorruselise maja esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuulub esik, elutuba, köök, magamistuba ja vannituba koos wc-ga. Korter on läbi maja planeeringuga. Köögi ja elutoa akendest avaneb vaade elamu ette sisehoovi, magamistoa aknast on vaade elamu taha Kuldnoka tänavale.VIIMISTLUSKorter on värskelt renoveeritud ning ei vaja lisainvesteeringuid.Korteris olev kvaliteetne täispuidust ja eritellimusel valmistatud mööbel on hinna sees!Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid viimistlusmaterjale.Tubade seinu katab mahedates toonides värvkate, põrandal laminaatparkett. Elutoas on kvaliteetne ja kaunis täispuidust mööbel. Magamistoas on eritellimusel valmistatud mahukas TANK garderoobikapp ja uus seinapaneelidega voodi.Voodi all on suur hoiustamispind.Esikus on naturaalsest puidust ribipaneelid, maast laeni peegel ja tammepuidust konsoollaud. Esik on valmistatud eritellimusel. Vannituba on mahukas koos kvaliteetse vanniga.
Uus köögimööbel koos integreeritud tehnikaga: Electrolux külmik, kubu, Schlosser ahi ja gaasipliit, mis jääb uuele omanikule. Kööki kuulub ka uhiuus nõudepesumasin.Korteris on kahekordsed pakettaknad ja korralikud soojusregulaatoriga radikad, millele on paigaldatud uued termostaadid. Vahetatud on elektrijuhtmestik ja veetorustik. Korteris on olemas kõik valgustid ja aknakatted. Poolpimendavad kardinad siinidel ning voldikrulood akendel. PARKIMINE/PANIPAIK
Korteriomaniku kasutada on maja keldrikorrusel olev panipaik. Tasuta parkimine maja ümbruses. SOODSAD KOMMUNAALKULUD
Korteri ülalpidamiskulud – talvisel ajal 170.00€ ja suvisel ajal 70.00 €. Arvetes sisaldub külma ja sooja vee tarbimine ning korteriühistu kogumisfond. Vee- ja elektrimõõtjad on kaugloetavad. MAJAKorterelamu ehitusaasta on 1973. Elamus tegutseb aktiivne KÜ. Tänu tegusale ühistule on aktiivselt korterelamu juures teostatud erinevaid parendustöid, mille käigus on renoveeritud otsaseinad, uuendatud katusekatet ja osaliselt vahetatud tehnosüsteemid (vee- ja kanalisatsioonitorustik, küttetorustik ja -süsteem). Kortermajas on värskelt renoveeritud trepikoda ja ehitatud uus lukustatav prügimaja. Järgmiseks on plaanis renoveerida trepikoja esised mademed. Maja tagune Kuldnoka tänav on korda tehtud, teid katab uus teekate ja kõnniteed on valgustatud. Maja sisehoov on kenasti korrastatud. Naabrid on vaiksed ning viisakad. PIIRKOND/ASUKOHTKorter asub logistiliselt heas kohas ja tegemist on perspektiivika alaga. Korterelamu paikneb eemal suurematest teedest, mistõttu on ümbrus vaikne ja rahulik. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on Kristiine kaubanduskeskus, Sõpruse pst Rimi ja Mustamäe teel asuv Marienthali Selver. Samuti on väikese jalutuskäigu kaugusel kaunis Löwenruh park. Lähim kool Tallinna Lilleküla Gümnaasium vaid 100m kaugusel, Tallinna Lepatriinu lasteaed ca 200m.Kuldnoka tänaval paiknev korterelamu sobib kõikidele, kes hindavad kiiret ühendust kesklinnaga, kuid samas naudivad vaikust ja rohelust. Maja sobib elupaigaks nii esimest pesa punuvatele noortele kui ka üüriinvestoritele. NB: KORTER ON VABA! Peale tehingut on võimalik korterisse kohe sisse kolida!Võta julgelt ühendust (ka nädalavahetusel) ja lähme koos vaatama!

Palun oodake