Roostevabast terasest kohvikruus 510ml

21 Detsember, 09:58    Matkamine, telkimine      Tõrva vald, Valgamaa    17
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
12€ Hind
Valgamaa Maakond
Tõrva vald Omavalitsus
Hummuli alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Roostevabast terasest kohvikruus 510 ml termovaakumisolatsiooniga kohvitass

omadused:

1: tervislik materjal: kohvitass on valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest vaakum-topeltseintega, mis on roostekindel, lekkekindel, lihtne puhastatav ja elegantse välimusega.
2: Lekkekindel disain: kohvitassi kaas on varustatud silikoontihendusrõngaga, et vältida joogi ülevoolu. Kaanel olev ava võimaldab joogil sujuvalt välja voolata, ilma et see voolaks või üle voolaks. Kummist disain allosas takistab tassi libisemist või kaldumist.
3: intelligentne temperatuurinäidik: intelligentse kohvitassi kaane ülaosas on LED-temperatuuri näidik. Vedeliku sisetemperatuuri hõlpsaks mõistmiseks puudutage LED-ekraani. Põletuste vältimiseks ei ole vaja suutemperatuuri testida.
4: Hoidke oma lemmikjooki tundide kaupa kuumana või külmana: kohvitass on kahekordse seinaga, vaakumisolatsiooniga ja võib hoida kohvi tundideks kuuma või külmana, võimaldades teil oma lemmikjooki igal ajal nautida. Ilus päev algab tassi kohviga.
5: täiuslik mahutavus: selle roostevabast terasest vaakumisolatsiooniga reisitopsi mahutavus on 510 milliliitrit, mis on väga kerge ja hõlpsasti kaasaskantav. Pole tähtis, kuhu lähete, saate hõlpsalt kohvi nautida. Sobib kasutamiseks sise- ja välistingimustes, nagu auto, pere, kogunemine, reisimine, kool, telkimine ja kontoritöö.

Parameeter:

Nimi: Intelligentse digitaalse ekraaniga kohvitassi maht
: 510 milliliitrit
Materjal: 304 roostevaba teras + ABS
Värv: must

Pakett sisaldab:

1x intelligentne digitaalne kohvitass

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake