Väga hea asukohaga renoveeritud kesklinna korter

6 Mai, 02:31    Korterid      Tallinn, Harjumaa    7

165000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
165000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Renoveeritud kesklinna korter võimalusega ümber ehitada 3-toaliseks!Suurepärase asukohaga avar 2-toaline kesklinna korter asub vaiksel sisetänaval, Uue Maailma asumis.Kõrge korrus, ilus vaade!Asukoht:Korter asub logistiliselt väga heas kohas. Turvaline, vaikne ja roheline piirkond Tuvi pargi lähedal. Uue Maailma asum on tuntud oma sõbraliku õhkkonna ja südalinna läheduse poolest. Jalutuskäigu kaugusele jäävad kesklinna koolid nt. MUBA, Tallinna Ühisgümnaasium, Tallinna Humanitaargümnaasium, samuti Grossi toidupood ning Kristiine keskus, kust saab endale soetada kõik eluks vajaliku. 
Kohe maja kõrval asub Komeedi Lasteaed.Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusele jääb nii bussi- kui trollipeatus. Ehitis:Kortermajal on aktiivne ühistu, maja on renoveeritud ning maja ümbrus korrashoitud. Majaelanikud hoiavad puhtust ja toetavad maja uuendusi. Järgmisena planeeritakse ette võtta trepikodade renoveerimine.
 Maja hoovis on laste mänguväljak ja roheline ühiskasutusala.Korter:Renoveeritud 2-toaline korter oli algselt kasutusel 3-toalisena. Kolmanda toa asemele on ehitatud armas poolavatud sööginurk. Uuel omanikul on soovi korral võimalus korter tagasi ehitada 3-toaliseks. Korteri põrandaid katab korralik laminaatparkett ning magamistoas vaip, Vannituba on plaaditud ning olemas põrandaküte. 
Korteri juurde kuulub kelder.
Planeering:läbimaja planeering, esik, avatud elutuba-söögituba, köök, vannituba ja wc on koos, magamistubaKüttesüsteemid ja kommunikatsioonid:Majas on keskküte. Vee soojendamiseks on kasutusel boiler.
Kommunaalkulud:
Suvised kommunaalkulud on ca 70 eurot ja talvised ca 155 eurot.
Parkimine:Parkimine maja ees on tasuta.Helista ja küsi lisa!

Palun oodake