Valgusküllane kodu läbi kahe korruse valmis!

20 Mai, 02:31    Korterid      Tallinn, Harjumaa    16

428000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
428000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Magdaleena 4/1 on 3-korruseline uus maja, millel säilivad mõned miljööväärtusliku hoone elemendid. Kuigi kõik konstruktsioonid ja ka fassaadipuit on uued, sobitub viilkatusega maja keskkonda nagu valatult. Hoones on vaid 10 korterit, iga kodu juurde on planeeritud väliparkimiskoht suletud õuealal.Hoovi poole avanevate akendega kahel korrusel paiknev 4-toaline päikseküllane kodu. Kodude sisearhitektuur on inspireeritud uue ja vana põnevast dialoogist. Põrandat kaunistab tume kalasabaparkett ning vürtsi annavad helehallid 2,3 meetri kõrgused raamuksed ning julge keraamilise plaadi valik. Selle kodu detailivalik (ukselingid, pistikud/lülitid ning siinivalgustid) on mustad. Sanitaartehnika on harjatud grafiiditoonis. Elutuba koos köögiga asub teisel korrusel ja magamistoad asuvad kaldkatuse all kolmandal korrusel. Kaldkatuse alla hoone keskteljele vannitoa kohale on tekitatud lisapanipaik. Koos Eek & Mutso arhitektuuribürooga loome Magdaleenasse uued kodud. Siia tulevad mõnusalt tänapäevased korterid ja oma suur ja kinnine salaaed, mis on mõeldud ainult majaelanikele. Siin saad end tunda sama privaatselt kui oma kodus. 

Aiaga piiratud õuealal asub kokku neli maja. Esimeses etapis valmisid 2023. aasta alguses kaks maja 20 koduga ja teises etapis 10 koduga maja ning 4-toaline ühepereelamu. 



Magdaleena tänav asub kesklinnas Kitseküla asumis. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on erinevad rongi-, trammi- ja bussipeatused, kust on mugav liikuda nii südalinna kui ka näiteks Ülemiste linnakusse. Ümber nurga asuvad Kullatera ja Magdaleena lasteaiad. Ühe trammipeatuse kaugusel asub Tallinna Ühisgümnaasium ning paari peatuse kaugusel kõik ülejäänud kesklinna koolid. 

Majade vahel on roheline aiaala, kus asuvad grillimisnurk, pergola, pinksilaud ning lastele erinevad atraktsioonid. 



Palun oodake