Funkstiilis elegantne kivimaja

18 Aprill, 12:16    Majad      Luunja vald, Tartumaa    658
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
365000€ Hind
Tartumaa Maakond
Luunja vald Omavalitsus
Veibri küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
4 Tube
2 Korrus

Müüa avar 4-toaline eramaja ideaalseks elamiseks ja puhkamiseks Ihaste piirkonna ja Veibri küla piiril. Maja kogupindala on 153,8 m², millest eluruumi on 126 m².



See uus maja on ehitatud kõrgetele standarditele ja pakub kõiki mugavusi teie mugavuse tagamiseks. Majas on gaasiküte koos põrandaküttega, mis hoiab ruumide temperatuuri meeldivana aastaringselt. Lisaks on majas kamin, mis loob hubase atmosfääri. Kolmekordse klaasiga aknad tagavad heliisolatsiooni ja hoiavad soojuse sees.



Teid tervitab läikiva viimistlusega köögimööbel, millel on integreeritud tehnika. Magamistoa garderoob pakub piisavalt ruumi asjade hoidmiseks. Enamus tubade laed on prantsuse stiilis venitatud lagedena, millel on LED-valgustus, mis lisab teie interjöörile elegantsi.



Lisamugavustena on saun ja terrass, kus saate lõõgastuda ja nautida värske õhu käes. Maja ümber on kinnine ja hooldatud territoorium, ümbritsetud aiaga. Teil on ka garaaž ja parkimiskohad.



Maja asukoht pakub palju võimalusi spordiks, puhkamiseks ja jalutuskäikudeks. Läheduses on toidupood ning hea bussiühendus linna teiste osadega. Lapsed saavad käia koolis nii Tartus kui ka Luunja keskkoolis, kuhu sõidab koolibuss.



Ärge laske selle kauni maja omanikuks saamise võimalust käest libiseda! Lisateabe saamiseks ja vaatamise korraldamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake