Kaela ja õlamasseerija

20 Veebruar, 14:32    Massaaživahendid      Tartu linn, Tartumaa    11

35€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
35€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

❤ ❤ ❤ E-pood: www.krissed.ee ❤ ❤ ❤
Killustiku põik 5, Tartu. Oleme avatud E -R 10-17.00 ja L 10-15.00
Tartus kaup kätte samal päeval!
Tarne kulleriga 1-2 tööpäeva!

https://krissed.ee/toode/kaela-ja-olamasseerija/

2 REŽIIMI – MALATEC kaelamassaažiseade koosneb 2 massaažipeast. Igaüks neist on varustatud 8 palliga, mis pöörlevad vastupidiselt. Sellel on kahte tüüpi režiimid: massaaž ja lõõgastus. Igaüht neist saab aktiveerida kuni kahel kiirustasemel. Lisaks sellele, et padi leevendab lihaspingeid, võimaldab see pärast rasket päeva lõõgastuda. Padi sobib ideaalselt igale kehaosale.
SOOJENDUSFUNKTSIOON – massaažiseadmel on ka ülimalt kasulik ja praktiline soojendusfunktsioon. See suurendab massaaži mõju ja võimaldab kehal saada rahustava termilise efekti .
TOITEALLIKAS – masseerijal on kahte tüüpi toiteallikat. Saate seda kasutada nii autos ( sellel on tavaline sigaretisüütaja sisendiga pistikupesa ) kui ka kodus või ruumides, näiteks kämpingumajas või krundil asuvas majas (sellel on teine ​​pistikupesa elektrivõrguga ühendamiseks ). Massaažipadi pakub mugavust puhkusereisidel ja pikkadel autosõitudel.
KÄEPIDE – masseerijal on spetsiaalne pikendus mugavate käepidemete näol. Tänu neilesaate seadet kaelale suruda, intensiivistades massaaži veelgi. Kui paned ühe teise peale, ei pea seadet kaelas hoidma.
SPETSIFIKATSIOON – värvus: must; materjal: ökonahk, hingav võrk; režiimide arv: 2; kiirustasemete arv: 2; küte: jah; mõõdud (laius/kõrgus): 125x16cm; kaal koos pakendiga: 1,55kg; kaal ilma pakendita: 1,15 kg

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake