Kalaleidja 4,3" IPS LCD1000TVL, öine, värviline

21 Veebruar, 17:58    Kalapüük      Tõrva vald, Valgamaa    32
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
80€ Hind
Valgamaa Maakond
Tõrva vald Omavalitsus
Hummuli alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

kalaleidja 4,3-tolline IPS LCD1000TVL öine värviline 15 m

4,3" IPS LCD kalaleidja 1000TVL veealune 220° kalapüügikaamera veekindel 1080P HD kuni 9 tundi vastupidav. öine nägemine värviline

Põhifunktsioon

1. HD ÖÖVAATLUS: Kalastuskaamera veekindla 220° lainurk HD objektiiviga, metallmaterjal, ühekordne vormimine, õmblusteta paigaldus; Kuus klaasist objektiivi muudavad pildi selgemaks; 12 infrapuna öövaatlusvalgustit valguse täitmise funktsiooniga, tungimine porisesse vette.

2. 4,3-tolline VIDEO ALLVEEELINE KALALEIDJA: IP67 sügav veekindel kaamera ja 4,3-tolline LCD-ekraan moodustavad vaatamissüsteemi, nii et näete selgelt kalade sööta, et kalapüük on lõbusam. Lisaks varustatud päikesesirmiga, mugavam välitingimustes kasutamiseks.

3. sellel kalastuskaameral on spetsiaalne 5000 mAh laetav aku. Veelgi enam, saab toita 5V 1A mobiilsest toiteallikast, mis on mugavam välitingimustes kasutamiseks.

4. Pikk ja tugev kaablijuhe: videopüügikaamera 15 m pikkune kaabeltraat on väga mugav, et saaksite sügavas vees selgelt näha, mis on ka veekindel, külmakindel ja tööks survevastane. ja te ei muretse korrosiooni pärast. Maksimaalne laagripinge on 40 KG.

5. Suurepärane allveekaamera objektiiv: veealune kalapüügikaamera on varustatud infrapuna-LED-tulede ja 1000TVL HD-kaameraga, mis toetab valguse heleduse 3-tasemelist reguleerimist vastavalt teie valitud valgusele, muutes kalapüügi mugavamaks. Cmos andur.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake