Auto aku laadija Charger Repair 12V 6A

2 Märts, 12:32    Muu      Jõhvi vald, Ida-Virumaa    10

25€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
25€ Hind
Ida-Virumaa Maakond
Jõhvi vald Omavalitsus
Jõhvi linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müügil selline Auto aku laadija Repair 12V 6A Battery Pulse Charger Repair .


Kasutusalad: Liitiumaku laadimine on rangelt keelatud. Sobib 12V 2AH-100AH. Pliihappeakudele (AGM, GEL, MF, SLA, VRLA), diagnoosib ja parandab akuprobleeme ning pikendab aku eluiga. Autodele, mootorratastele, muruniidukitele või paatidele.
Remont vaid ühe klõpsuga: lahendage aku laadimise, süüte ja sisemise takistuse probleem. Tänu kõrg- ja madalsageduslikule impulssremondi tehnoloogiale töötavad Piezo kolvid, akud kasutamata ja laadimata akud toimivad parandus- ja aktiveerimisefektina, mis muudab akut oluliselt.
Mitmekordne kaitse: pingekaitse, ülepingekaitse, ülekuumenemiskaitse, vastupidise polaarsuse kaitse, lühisekaitse, ülevoolukaitse. Täielikult mähitud alligaatoriklambrid on tugevad ja turvalised. Riiklikule standardile vastav puhas vaskkaabel võib tagada stabiilse vooluväljundi ja pikaajaline laadimiskaabel ei tekita soojust.
Intelligentne LED-digitaalekraan (inglise keel pole garanteeritud): Laadija tuvastab automaatselt välistemperatuuri, käivitub automaatselt talve- ja suverežiimis ning valib ilma käsitsi reguleerimata temperatuurile vastava laadimispinge. Kui aku on täielikult laetud, lõpetab see laadimise automaatselt. Andmekarusselli automaatne kuvamine, temperatuuri, laadimispinge, laadimisvoolu ja aku näit.

Materjal - plastik

Värv - must/kollane

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake