Laste talvised tuule-/lumekin​dad, uued

4 Märts, 09:09    Mütsid, sallid, kindad, sokid      Tallinn, Harjumaa    20
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
10€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Asukoht : harjumaa, tallinn
tel: 57570615
uued

suurus : L : 4-6a

Libisemisvastane ja vastupidav: pehme PU pöidlal ja peopesal parandab suusa haaret ja kulumiskindlust See disain ei mõjuta laste mängimist erinevate meelelahutusesemetega külmas õues ja pole vaja muretseda, et lapsed võtavad kindad käest ulakas ja külmetab.
Mugav ja veekindel: Kvaliteetsed külma ilmaga kaitsekindad, pehmed ja vastupidavad, ei kahjusta laste nahka, pakuvad neile mugavat kandmiskogemust. Kvaliteetne suusakangas, mis ei karda tugevat külma, hoiab teie lapsed külmadel talvekuudel soojas ja nautige suusatamist, lumememme ja lumesõda.
Praktiline: Suusakindad sobivad ideaalselt lumelauaga sõitmiseks, suusatamiseks, mootorsaaniga sõitmiseks, jääronimiseks, mägironimiseks, lume lükkamiseks, kalapüügiks, matkamiseks, koeraga jalutamiseks ja muudeks talvisteks välitegevusteks. Talvised kindad oleksid suurepärased kingitused lastele, tüdrukutele ja teismelistele, et nad saaksid välja tulla ja nautida talviseid välitegevusi.
Paksud ja soojad: veekindlast kangast ja siseküljega paksendatud fliisist valmistatud laste lumelauakindad hoiavad sooja, mugavad ja hingavad ning kaitsevad teie last külma tuule, lume ja tolmu eest.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake