Teleskoopredel STAHLWERK TL-260 ST

6 Märts, 15:47    Redelid, tellingud      Tallinn, Harjumaa    21

95€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
95€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 14 päeva! palun arvestada sellega!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/redelid/968-teleskoopredel-redel-stahlwerk-tl-260-st.html

150 kg kandevõime ja kuni 2,60 m seisukõrgusega STAHLWERK teleskoopredel TL-260 ST on ideaalne ehitus- ja renoveerimistöödeks. Tänu praktilisele teleskoopfunktsioonile saab redelit kohapeal hõlpsasti kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele. Pulgad on kergesti lukustatavad soovitud kõrgusele. Astmed on libisemiskindlad ja tagavad kindla aluse.Kaldusredeli väändekindel alumiiniumraam pakub maksimaalset stabiilsust ja libisemiskindlad jalad tagavad kindla pidamise. Pikendusredelit saab ruumi säästmiseks hõlpsasti kokku voltida. Alumiiniumredeli väike kaal, kõigest 6,2 kg, võimaldab hõlpsalt transportida. Mitmekülgne teleskoopredel sobib ideaalselt kasutamiseks ehitus- ja renoveerimistöödel, töökojas, majapidamises, aias ja isetegemisel. Sisaldab 7-aastast tootjagarantii.

Funktsioonid
150 kg kandevõime ja kuni 2,60 m seisukõrgusega STAHLWERK teleskoopredel TL-260 ST on ideaalne ehitus- ja renoveerimistöödeks.
Tänu praktilisele teleskoopfunktsioonile saab redelit kohapeal hõlpsasti kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele.
Pulgad on kergesti lukustatavad soovitud kõrgusele.
Astmed on libisemiskindlad ja tagavad kindla aluse.Kaldusredeli väändekindel alumiiniumraam pakub maksimaalset stabiilsust ja libisemiskindlad jalad tagavad kindla pidamise.
Pikendusredelit saab ruumi säästmiseks hõlpsasti kokku voltida.
Alumiiniumredeli väike kaal, kõigest 6,2 kg, võimaldab hõlpsalt transportida.
Mitmekülgne teleskoopredel sobib ideaalselt kasutamiseks ehitus- ja renoveerimistöödel, töökojas, majapidamises, aias ja isetegemisel.

Mudel STAHLWERK teleskoopredel TL-260 ST
Maksimaalne koormus 150 kg
Stendi kõrgus 2,6 m
Materjal alumiinium
Kaal 6,2 kg

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake