Benelli BN125

7 Märts, 13:57    Mootorrattad      Võru vald, Võrumaa    64
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
2400€ Hind
Võrumaa Maakond
Võru vald Omavalitsus
Meeliku küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Tere,

Pakkuda müügiks 125cm^3 tsikkel Benelli, ostetud uuena Motohoovist kaks aastat tagasi (2022), kui on vaja tehnilisi andmeid siis saate iseseisvalt uurida ARK kodulehel / autoregister, nr. on pildil loetav.

PS! Leidub pisikesi iluvigu, paraku kivi on kruusateel vigastanud plastikut, kuid liikluses üldpildis silma ei torka, masin ise kukkunud sõites pole, iluvigade arvelt tingimisruum.

Praegusel hetkel on läbisõit 6500 km ringis, mis on üsna mõistlik antud masina jaoks, tehtud kõik hooldused õigel ajal Motohoovis iga kindla läbisõidu tagant. Iga talv on võetud aku maha ja masin pandud kindlasse paika varju alla kaitstuna ilmastikuolude eest täielikult. Võrreldes teiste samade mudelitega on näha kindlat erinevust nii peeglite kui ka reg. märgi osas. Kuna numbrimärk nägi välja veidi ebastiilne ja peeglid samuti siis on eemaldatud originaal ja tehtud ümber, juhtmed on korrektselt seatud, pole “tavaline teibi/isoleeri nätsakas” - vihmaga on paraku ka olnud kokkusattumusi kuid tõrked puuduvad, ainus erinevus et suunatuled töötavad 2x kiiremini sest tagumised erinevad eesmistest, kuid näeb väga tuus välja koos peeglitega, pilke kogub. Benelli on küll väheste kilovattidega võrreldes teiste 125stega kuid arvestades et plastikud ei pragise ja kõik on itaallastel paigas siis antud juhul on ka veidi häält kuulda kui rullikut keerata linnas sõites, tipp kiirus on umkaudu 120 kmh kuid see täielikul piinamisel, ise pole proovinud kuid arvestades et 110 suutis joosta välja siis pole veidi kõrgem probleemiks - suudab ka ktm ja yamaha 125sed kiirenduses seljataha jätte.

Hind on hetkel kuulutuses kuid kindlasti ka läbiräägitav iluvigade arvelt tõelise ostuhuvi korral (hetkel soodushind 2400, tavahind 2700). Masinaga saab tutvuda Võru piires.

Müügi põhjus on see et olen ise värske A2 ja tahaks uuendada masinat oluliselt, praegusel pole midagi häda ja algajatel mistahes vanuses oleks väga sobilik, kindlasti pilke jagub ja meeldiv sõita.

Kui huvi siis kirjuta meilile :

[email protected]

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake