VR sündmuskorraldus, arvutipood

8 Märts, 15:47    Ettevõtted, aktsiad      Tallinn, Harjumaa    10
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
37777€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Tulevikku Suunatud Virtuaalreaalsuse Elamusettevõte ja arvutipood "Art Of Gaming"

Müüa potensiaalne ja reaalselt toimiv ettevõte koos varaga.

Võimalus ettevõtlikule hingele, kes soovib sukelduda virtuaalreaalsuse maailma, pakkudes unustamatuid elamusi firmasündmustel, sünnipäevadel ja/või müües kvaliteetseid custom mängurarvuteid arvutipoena.

⭐Mida hetkel Pakume:

✅Elamusstuudio Tallinnas: Unikaalse "deep space" teemaga elamusstuudio/workshop, mis on varustatud kvaliteetse erilahenduslike valguslahenduste, sisustuse/mööbliga ja muidugi koos VR-tehnikaga, sh. 4 VR-prilli (3x Valve Index, 1x Pimax Crystal) koos nelja võimsa mängurarvutiga, suure valiku ametlike mängudega, seotud erinevate kasutajakontodega. Playstation 4 Pro koos suure teleka ja mängudega jne.

Põhiatraktsiooniks on meil väga eriline, elamus - VR sõidusimulaator ja lennusimulaator. Lisaks valik muid lõbusaid seadmeid kaasahaaravaks meelelahutuseks ja reklaamiks. Soovi korral täpsem list kogu inventarist! :)

NB! Praegusest asukohast kolime peagi välja ehk on võimalik veel kontseptsiooniga kohapeale tutvuma tulla. Sellest sõltuvalt tuleb ostjal uus koht ise leida. Saame sobiva uue koha leidmisel abiks olla, sest teame täpselt, mis on vajalik uue koha loomiseks.

✅ Välisündmuste Korraldus

Meie Virtuaalreaalsuse teiseks põhitegevusalaks on välisündmustel meelelahutuse korraldus. Välisündmuse puhul läheme oma tehnikaga kliendi soovitud asukohta ja integreerime VR kaasahaaravaks elamuseks, vastavalt ürituse eesmärgile ja kliendi soovile. Peamised kliendid on ettevõtted ja nende meeskonnad 40 - 500 inimest. Väga põnev viis uute klientidega tutvumiseks.

✅Veebipõhine broneerimine ja arvutipood:

Täielikult funktsioneeriv ja stiilne värskelt rebränditud koduleht, mis hõlmab nii VR-teenuste broneerimissüsteem, kui ka e-pood mänguarvutitele (laos olemas valik lauaarvuteid), otsekontakt ladudega. Koduleht on seadistatud SEO jaoks, et saavutada kõrge Google'i otsingutulemuste nähtavus.

✅Laiahaardeline reklaam: Aktiivne sotsiaalmeedia kohalolu Instagramis ja Facebookis, Twitchi streaming konto, Tripadvisor, Google Business account, oma ametlik telefoninumber (koos telefoniga), ametlik e-posti aadress ning värskelt valminud turundusplaan ja Google reklaamid- brändi tuntuse suurendamiseks.

AOG brändi oleme ette valmistanud laienema ka Eesti piirest välja välismaale. Pakkudes tulevikutehnoloogiaid kasutades erakordseid kogemusi üle Baltikumi, Euroopa.

⭐Pakkumised:

** "Võtmed Kätte" - 100% lahendus:

Anname üle kogu ettevõtte, tehnika/seadmed, arvutitehnika laoseisu, "know how", ning viime läbi põhjaliku väljaõppe. Ideaalne võimalus kiirelt ja teadlikult alustamiseks. Lisaks anname üle varasemate koostööpartnerite info (üritusturundusettevõtted, suurfirmad, startup`id, koolid, muud asutused) ja ka e-spordiga tegelevate koostööpartnerite kontaktid, kellega oli plaanis koostööna hakata turniire, võistlusi, sündmusi looma.

** "Investor pakett" 75% Ettevõttest:

Jääme ettevõtet osalise koormusega juhtima, pakkudes oma teadmisi ja kogemusi. Ostja teeb oma poolse investeeringu uue elamusstuudio loomiseks ja ettevõtte edasiseks arendamiseks.

✨Oleme avatud ka teistele pakkumistele.✨

Võimalus investeerida tulevikku – Investeerides VR-i. Tule kohapeale tutvuma!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake