Clearaudio Double Matrix Professional Sonic Record

12 Märts, 21:50    CD- ja vinüülplaadimängijad      Tallinn, Harjumaa    13

1499€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1499€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras Clearaudio Double Matrix Professional Sonic Record Cleaner DMP Sonic. Väga vähe kasutatud.

Clearaudio Double Matrix Professional Sonic mudel on Double Matrix Professionali kettapuhastusmasina täiustatud modifikatsioon ja lisaks kasutab see vinüülplaatide töötlemise tehnoloogiat, kasutades sisseehitatud heligeneraatori tekitatud vibratsiooni. Ultraheli sagedusi sel juhul ei kasutata. See meetod tagab roomikute vaikse ja sügavama puhastamise tolmust, mustusest ja pressimisprotsessi jääkidest.

Masinal on mitu töörežiimi: automaatne valik, mida saab aktiveerida lihtsalt ühe nupuvajutusega, ja manuaalne valik, mis võimaldab mugava ja lihtsa juhtpaneeli abil kogu protsessi samm-sammult juhtida. Puhastuspea saab automaatselt kohanduda erineva paksuse ja läbimõõduga vinüülplaatidega.

Double Matrix Professional Sonic mudelis on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis taluvad suuri koormusi ning masin ise suudab pidevalt töötada. Selle imemispumba turbiin on usaldusväärselt kaitstud ülekuumenemise eest.

Clearaudio Double Matrix Professional Sonicul on seitse LED-indikaatorit, mis näitavad puhastusvedeliku taset paagis, mille täiendamiseks on suletud kael. Masina juhtimiseks kasutatakse spindli pöörlemiskiiruse reguleerimiseks nuppu, samuti viit nuppu. Esimene neist võimaldab seadistada ühe automaatpuhastusrežiimidest (tavaline või põhjalikum), teine ​​lülitab sisse elektrimootori ja aktiveerib vibratsioonipuhastusrežiimi, kolmas varustab vedelikku, neljas määrab seadme pöörlemissuuna. kettale ja viies aktiveerib vaakumpumba, et eemaldada määrdunud vedelik ja kuivatada ketas, lülitades samal ajal välja vibratsioonipuhastuse funktsiooni.

Clearaudio Double Matrix Professional Sonicul on madal müratase ja see võimaldab tõhusalt kahepoolselt puhastada mis tahes vinüülplaate.


Clearaudio Double Matrix Professional Sonicu omadused:
Põhjalik kahesuunaline kettapuhastus puhastusvedeliku ja vibratsiooniga
Tugev konstruktsioon, kvaliteetsed materjalid ja osad
LED-indikaator puhastusvedeliku järelejäänud koguse määramiseks
Võimas vaakumsüsteem, antistaatilised harjad
Korpuse materjal alumiinium
Puhastusharjade (ribade) materjal - mikrofiiber
Varu mikrokiust puhastusribade arv 6
Clearaudio Pure Groove puhastusvedelik
Puhastusvedeliku paagi maht 0,4 l
Lisavarustusena saadaval ülemine tolmukate
Maksimaalne voolutarve 500 W
Mõõdud (L x K x S) 410 x 276 x 385 mm; 410 x 290 x 385 mm (koos tolmukattega)
Kaal 16 kg

Pildid on originaal seadmestseadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake