JABRA EVOLVE 65 UC

12 Märts, 22:40    Kõrvaklapid      Tallinn, Harjumaa    38

79€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
79€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras JABRA EVOLVE 65 UC

Pakub paremaid vestlusi
Bluetooth Jabra EVOLVE 65 komplekt on loodud paremate vestluste pakkumiseks. See on varustatud mikrofoni ja kõlaritega, mis on optimeeritud hääle ja muusika jaoks.

Hoidke keskendumisvõimet
Bluetoothi ​​ja NFC tehnoloogiaga Jabra EVOLVE 65 UC Mono on professionaalne peakomplekt, mis on välja töötatud eelkõige kõnekvaliteedi parandamiseks ja keskendumisvõime suurendamiseks. Suurepärane mürasummutustehnoloogia tagab meelerahu valjuhäälses avatud kontoris töötades, luues vestluskaaslase ümber tõhusalt keskendumistsooni, et saaksite keskenduda. Kõlarid pakuvad mugavust ja stiilset välimust tänu sünteetilisest nahast kõrvaklappide padjale ning on spetsiaalselt loodud kontorimüra vähendamiseks. Keskendumistsoon täiendab hõivatuse indikaatorit, mis näitab, et kasutaja ei ole kolleegidele kättesaadav.

Säilitage paindlikkus
See ei ole töö, aga sa saad ise otsustada, kus sa töötada tahad. Bluetoothi ​​ja NFC tehnoloogiaga Jabra EVOLVE 65 UC Mono võimaldab ühendada juhtmevaba peakomplekti arvuti, nutitelefoni või tahvelarvutiga. Kõlarid pakuvad mugavat ja lihtsat juurdepääsu enamkasutatavatele funktsioonidele, mis suurendab kasutaja paindlikkust ja võimaldab vestlusele rohkem keskenduda. Kui te ei liigu ega liigu, saate mikrofoni poomi täielikult peavõru sisestada – nii saate oma kontori peakomplekti hõlpsalt isiklikuks komplektiks vahetada.

Optimeeritud ühtseks suhtluseks
Jabra EVOLVE 65 UC Mono on optimeeritud ühtseks suhtluseks, võimaldades Plug & Play peakomplekti kiiret paigaldamist. Peakomplekt töötab suurepäraselt kõigi juhtivate ühtse side müüjatega, nii et saate keskenduda vestlusele.

Pildid on originaal seadmestseadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake