UUS LCD ANALÜÜTILINE VANNITOAKAAL

16 Märts, 14:51    Kaalud      Tartu linn, Tartumaa    13
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
25€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

PRAKTILINE – esitletud LCD vannitoakaal on äärmiselt praktiline aksessuaar, mis on mõeldud inimestele, kes hoolivad oma tervisest ning hoiavad sobivat figuuri ja füüsilist vormi. See on ideaalne lahendus nii sportlastele kui ka neile, kes soovivad kaalust alla võtta.
8 ERINEVA PARAMEETRI MÕÕTMINE – analüütiline vannitoakaal ei anna mitte ainult hetke kehakaalu, vaid koguni 8 erinevat parameetrit: annab kehakaalu, arvutab KMI, annab päevase kalorivajaduse ning võimaldab mõõta ka lihasmassi, rasvkude, vee hulk kehas, luumass ja annab ka siseorganite rasvumise astme. Bluetoothiga vannitoakaal on kasulik mitte ainult inimestele, kes soovivad kaalust alla võtta, vaid ka sportlastele ja kõigile, kes oma figuurist eriti hoolivad .
BLUETOOTH – kaalul on sisseehitatud Bluetooth, mis võimaldab seadmel ühenduda nutitelefoniga. Lihtsalt laadige alla TASUTA rakendus “OKOK international”, mis võimaldab teil tulemusi jälgida ja tõlgendada. Pärast rakenduse allalaadimist ühenda lihtsalt telefon kaaluga, lülita telefonis sisse “Go” ja seejärel astu kaalule – kaalunäit koos detailse kirjeldusega ilmub sinu telefoni.
TUGUS KUNI 180 KG – must karastatud klaas paksusega 0,3 cm on uskumatult kõrge vastupidavusega – kuni 180 kg! Lisaks näeb kaal tänu klassikalisele mustale värvile koos klaasiga elegantne välja ja sobib kindlasti suurepäraselt iga vannitoa sisustusega. Kaalul on selge ekraan, mis muudab mõõdetud parameetrite lugemise kõigis valgustingimustes lihtsaks. Ekraanil kuvatakse lisaks kaalule ka ruumi temperatuur ja aku laetuse tase.
SPETSIFIKATSIOON

must värv
lubatud mõõtekaal: kuni 180 kg
toiteallikas: 2 x AAA (kaasas)
mõõdud: 26 x 26 x 2,2 cm

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake