Ombar fotostuudio valgustid 2tk

18 Märts, 07:50    Fototehnika      Tartu linn, Tartumaa    21
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
60€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

【2X50x70cm Softbox】OMBAR fotograafiastuudio komplekti softboxi suurus on 50x70cm. OMBAR Softboxidel on suurem pindala ja need võivad pakkuda suuremat valgustusala. Pildistamise ajal saab varje vähendada. Pakkuge professionaalsetele ja amatöörfotograafidele paremat pildistamiskogemust.
【135W CFL-pirn】135W CFL-pirn on suure võimsusega ja väikese kaduga ning pehme kast tagab standardse värvitemperatuuri 5500K, mis on lähedane loomulikule valgusele. Värviedastus: 92+, värviedastus on väga kõrge ja väga realistlik, mis vastab teie fotograafia vajadustele. (Piika kasutamise järel muutub pirn kuumaks. Ärge eemaldage pirni vahetult pärast kasutamist. See peab jahtuma pool tundi)
【Kvaliteetne polüestermaterjal】 Reljeefsel nailonpaneelil on kivimuster, mis võib valgust laialt levitada. Seetõttu võib Softbox-fotograafia täiusliku pildistamise efekti saavutamiseks kiirata pehmet valgusvihku ja eemaldada varjud. Samuti võib see parimate fotode jaoks vähendada ülesäritust ja kuumi kohti.
【2x reguleeritav peaga klamber】 Eraldi lukuga pehme valguskasti saab 210 kraadi pöörata, et vastata teie erinevatele fotograafiavajadustele. Alumiiniumist tugi tagab hea stabiilsuse. Kolmeosaline ühetoimeline lukukonstruktsioon võimaldab kiiret ja täpset kõrguse reguleerimist vahemikus 68–200 cm.
【Lihtne kaasas kanda】 Pehmet softboxi saab kiiresti ja lihtsalt paigaldada ja eemaldada ning painduv pea voldib lihtsaks hoiustamiseks. Käekotid kaitsevad softboxi esemeid tolmu, niiskuse ja kahjustuste eest, muutes need mugavaks ja lihtsaks hoiustamise ja transportimise. Lisaks läbivad meie tooted põhjaliku kukkumistesti, nii et te ei pea meie fotostuudiotega reisides muretsema võimalike kahjustuste pärast.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake