AYKRM 9 helkurvest Hi Vis

18 Märts, 22:16    Töö- ja eririided      Tallinn, Harjumaa    62
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
10€ Hind
Määramata Suurus
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Tel: 57570615
Heas korras, vähe kasutatud

KERGE ja MITMESUGUSLIK: unustage, et kannate helkurrõivaid – stiilse ja ergonoomilise disainiga AYKRM helkurvesti saab mugavalt kanda T-särgi, spordivarustuse, seljakoti või talvejope peal. Lihtne kasutada kinnastega ja hoiustamiseks või jope taskus. Reguleeritav nii, et see sobiks paljudele suurustele ja keretüüpidele, muutes selle ideaalseks multifunktsionaalseks turvavarustuseks. Pikamaa peegeldus ja suur kere katvus tagavad, et olete esituledes iga nurga alt nähtav.
Teie AYKRM-i helkurvest on öösel ülimalt peegeldav ja päeval hästi nähtav, pakkudes 360-kraadist peegeldust ja nähtavust. Suurendage oluliselt oma ohutust ja võimalust, et teid liikluses nähakse joostes, kõndides, jalgrattaga sõites, mootorrattaga sõites, rulaga sõites, mängides lapsi, kasutades turvavesti või isikukaitsevahendeid, kiirteel hädaolukordades või koeraga jalutades
Pehme, hõõrdumiseta veniv rihma konstruktsioon tagab suurepärase liikumismugavuse Õhuline patenteeritud konstruktsioon ei jää higi kinni.
KERGE, UNISEX, UNIFIT: kaalub 6,5 untsi! Unisex stiil ja sobivus. Täielik toode meestele, naistele, samuti teismelistele või vanematele lastele. Sobib suurtele, keskmistele või väikestele raamidele: SUURUS S-XL
MUGAV SOOVITUS: täielikult reguleeritav ja hingav disain võimaldab täielikku liikumisulatust. Sobib iga riietuse peale. Ideaalne nii suveajal kui ka talvel ja külmades tingimustes.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake