Volkswagen Multivan Allstar 2.4 D

19 Märts, 20:04    Autod      Tallinn, Harjumaa    557
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
3950€ Hind
Mahtuniversaal Keretüüp
Volkswagen Mark
Multivan Mudel
1995 Registreerimisaasta
57 kW Võimsus
348000 km Läbisõit
Diisel Kütuse tüüp
Manuaal Käigukast
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
Punane Värv

Müügis vanakooli retro buss Volkswagen Multivan Allstar T4 keremudeliga. Multivani näol on tegemist istmetega ning omal ajal kõige parema varustusega VW bussiga.
Äärmiselt pommikindel tehnika, mis Volkswageni margifännile vast erilist tutvustamist ei vaja - 2,4 ilma turbota vabalthingav mootor, 5-käiguline manuaalkäigukast. Tegemist nn. isalt-pojale "miljon kilomeetrit läbisõit pole probleem" ajastu masinaga. Sõidab väga mõnusalt, nalja pärast nendega nii palju kilomeetreid muidu ei sõidetaks, kui tegu poleks heade sõiduomadustega bussiga.
Antud Volkar on sõitnud 348 000km, mis antud mudelile on pigem väike läbisõit (läbisõit on kontrollitav ja originaal, viimase omaniku käes 7-aastat, mnt.ee taustakontrollist nähtub, et ühel tehnoülevaatusel on olnud ülevaataja näpuviga ning nr 2 asemele on pandud ekslikult 3 ehk auto pole 1,5 aastaga sõitnud ~115tkm).
Varustusest olemas toimivad elektriaknad-peeglid, loomulikult roolivõimendi (elementaarsed mugavused on olemas,tagaistujatele eraldi lisa ventilatsioon), kesklukustus puldiga ja töötab ka, istmed võimalik seada selliselt et saab sees ööbida jne., tänapäevane stereo, kõik puhurid ette ja taha sõitjatele toimivad (kiirelt hakkab sooja puhuma).

Sõidab ja toimib väga hästi, ei kolise ega logise. Nii kere kui salongi poolest hästi säilinud/hoitud. Musta numbri kandidaat vast pole - siit sealt kriime kraapse/kulumist kindlasti leidub, kuid väga mõnus nostalgia masin hobisõitudeks või miks mitte ka igapäevaseks kasutamiseks. Sellises heas sõidukorras ning viisaka välimusega neid busse enam väga järgi ei olegi, sest enamus on sõidetud töökindlusest tingituna täiesti lõpuni.

Säilinud originaalsena, Allstar kleebised, välimus kahes toonis alumine osa tumehall, nagu need Allstar bussid tehasest välja veeresid.

Tehnoülevaatuse läbis hästi, pidurid toimivad korrektselt,torud ja klotsid vahetatud (s.h käsipidur trossid ja klotsid vahetatud ja heas korras), vahetatud mõningaid osi, kõik tuled põlevad, aknad on terved (esi tuuleklaas terve). Mootor käivitub ja töötab väga hästi, käigukast samuti korras ja käigud lülitvad korrektselt.
Sai äsja juurde ostetud originaal valuveljed T4 bussile,viimasel pildil näha. Teine jooks tuleb kaasa,korralikud lamellid M+S rehvid peal
Võib öelda, et tegemist on igiliikuriga, millel puudub keerukas elektroonika jms., vanakooli maailmalõpu masin :) Lisapilte saadan juurde kui vaja ( eelmisel suvel tehtud ) Tõeline huviline tuleb vaatab üle ja eks sobitame hinna ka kuidagi paika.

Turvavarustus

  • Kesklukustus
  • Immobilisaator
  • Signalisatsioon

Sisustus

  • Istmesoojendus
  • Roolivõimendi

Audio/video

  • CD­mängija

Elektroonika

  • Elektrilised välispeeglid
  • Elektrilised aknatõstukid
  • Soojendusega peeglid

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake