Laste tõukeratas uus jooksuratas

20 Märts, 16:42    Tõukerattad      Tallinn, Harjumaa    22
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
39€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

See tõukeratas on mõeldud täiskasvanutele ja vanematele lastele, kes on juba õppinud kahel rattal sõitmist. Kokkupandaval motorolleril on suured 20 cm läbimõõduga rattad, mis on valmistatud pehmest plastist, mis stabiliseerib ideaalselt enamiku ebaühtlastest muhketest. See tagab ka täiusliku haarduvuse. Tagaratta kohal on praktiline poritiiv, mis töötab ka pidurina. Lai platvorm võimaldab teil panna oma jala stabiilsesse asendisse ja püsida ratsutamisel mugavalt. Sellel suurel motorolleril on ka mugav alus, nii et see ei kuku ja jääb seisma, kui seda ei kasutata.
Kokkupandavat tõukeratast on lihtne transportida. Selle suure motorolleri voltimine ja voltimine on lihtne - selleks on vaja kasutada ainult ühte hooba. Kokkupanduna on täiskasvanute tõukeratas kompaktne ja seda on lihtne transportida. Täiskasvanutele mõeldud tõukeratta käepideme asendit saab reguleerida vastavalt individuaalsele kõrgusele ja eelistustele - käepideme kõrgust saab reguleerida neljal tasemel. Suur ja kokkupandav tõukeratas sobib ideaalselt ka lastele ja täiskasvanutele.
See tõukeratas täiskasvanutele ja teismelistele on kingitus, mis teeb kõik õnnelikuks. Kokkupandava tõukerattaga sõitmiseks on väga lõbus. Alguses peate ainult hoidma tasakaalu kahel rattal. Selle suure tõukerattaga sõitmine on alati väga lõbus. Füüsilist aktiivsust värskes õhus hindavad lapsed ja täiskasvanud alati - eksamiks peavad olema need, kes on väsinud pärast mitu tundi kontoritööd. Koos lapsega tõukerattaga sõitmine on ideaalne viis aktiivseks ajaveetmiseks.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake