LEGADO kolmekordne nahast käevõru, UUS!

21 Märts, 00:52    Ehted      Tallinn, Harjumaa    15
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
25€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Mustamäe linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

LEGADO kolmekordne nahast käevõru

Reguleeritav - Saadaval kahes suuruses väike (väike 20,5) ja suur (pikk 21,5) kolmes värvitoonis, must käevõru, hõbedane käevõru ja kuldkäevõru, et saaksite valida sobivaima suuruse ja värvi tänu reguleeritava suuruse ja lukuga kaasaegsele süsteemile valmistatud hõbedast. Meeste käevõru stiilis Viking käevõru, mis sobib meeste jalavõrudele, valmistatud roostevabast terasest, kerge ja turvalise lukuga.
MODERNNE DISAIN – see kolmekordne isikupärastatud nahast meeste käevõru on väike erilise puudutusega kvaliteetne ehe. See on ideaalne täiendus merestiilis ripatsi- või ankruaksessuaaridele, sobib kandmiseks kõrvarõngaste, sõrmuste, meeste käevõru, meeste musta nahast käevõru ja musta meeste käevõruga. Meeste jalavõru ja sobib suurepäraselt isadepäeva käevõrudeks. Kombineeri meeste sõrmuse, isikupärastatud hõbedast käevõru, meeste nahast käevõru ja nahast käevõruga.
GRAVEERIMINE – muutke oma kolmekordne roostevabast terasest käevõru individuaalseks nahast käevõruks, graveerige roostevabast terasest metallosad, isikupärastatud käevõrud nime või kuupäevaga, kombineerige oma LEGADO käevõru hõbedase käevõruga ja mis tahes stiilis rõivaid. See topeltkäevõru ühendab meeste käevõru meeste nahast ja roostevabast terasest käevõrudega. Teie uued meeste või naiste nahast käevõrud on hõlpsasti graveeritud ja esitlevad teie käevõru.
Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake