Saunaga ridaelamuboks Ihaste metsa lähedal!

6 Mai, 02:40    Majad      Luunja vald, Tartumaa    28

219900€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
219900€ Hind
Tartumaa Maakond
Luunja vald Omavalitsus
Lohkva küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kas sa sooviksid elada Ihaste metsa lähedal, kus linnakärast lõõgastuda ja koeraga jalutamas käia? Grillida oma aias, terrassil päikest võtta ja lastele maalähedast lapsepõlve? Talvel soojas saunas mõnuleda? Siin Ihaste ja Lohkva piiril Puupilli elamurajoonis on kõik see võimalik. Müügil on stiilne 4-toaline ridaelamuboks, kus sa ei pea muretsema parkimise pärast, sest otse boksi ees on sulle 2 parkimiskohta ja külalised saavad parkide tänava äärde.RIDAELAMUBOKSEluruumi pindala on kokku 99,6 m², millele lisandub terrass 16,1 m² ja rõdu 7,7 m². Boks asub maja keskel.Esimesel korrusel on esik, millest vasakut kätt jääb walk in garderoob. Edasi astudes on avar elutuba koos avatud köögiga ning WC. Elutoast pääseb suurele terrassile, kuhu paistab päevapäike. Õueala on mõnusalt privaatne, naabritest eraldatud aia ja elupuudega. Teisel korrusel on põneva lahendusega avatud kontoriruum, kaks avarat magamistuba ning ilus vannituba koos saunaga. Nii magamistoast kui ka kontoritoast pääseb rõdule. Soovi korral saab planeeringut kohandada vastavalt oma vajadusele ja soovidele (näiteks teha kontoriruum kinniseks toaks).SISEVIIMISTLUSElutuba ja köök on kujundatud modernses stiilis ja heledates toonides, mis loovad avaruse ja valgusküllasuse. Eluruumi seinad on heledates ja hallides toonides, põrandaid katab nii ülemisel korrusel kui ka alumisel korrusel naturaalne tumedam tammeparkett.Köögimööbel on kaasaegne ja minimalistlik ning paigaldatud on just hiljuti uus induktsioonpliit. Samuti on köögis olemas uus vee filtreerimissüsteem. Suures magamistoas on sisseehitatud mahukas garderoobikapp. Ülemisel korrusel asuv vannituba on kaasaegne ja funktsionaalne. Olemas on kaks kraanikaussi, mis muudavad ruumi luksuslikuks. Vannitoas on mõnusaks lõõgastumiseks saun. MAJAMaja on kasutusele võetud 2017.aastal. Maja köetakse kaugküttega ning soojuskandjaks on vesipõrandaküte. Olemas on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Kõik aknad on kolmekordsed pakettaknad. Maja ees on omaniku kasutuses kaks parkimiskohta. Korteri juurde kuulub ka välisukse kõrval olev mahukas panipaik. Majas on toimiv ühistu ja sõbralikud naabrid.ASUKOHTPuupilli uuselamurajoon jääb Luunja valla haldusalasse, aga kuna asub Tartu linna piiril, siis 300m kaugusel asub Puupilli bussipeatus, kust sõidab väga hea graafiku alusel Tartu linnaliinibuss nr 13, lisaks Luunja valla koolibuss ja maakonnaliinid. Nõlvaku jääb 25-minutilise jalutuskäigu kaugusele. Ümbruskonnas on valgustatud kergliiklusteed nii Ihaste kui ka Annelinna suunal. Ridaelamu lähedal asuv Ihaste mets on piirkonnas populaarne vabaaja veetmise ja jalutamise koht. Puupilli rajoonis on mitu mänguväljakut. Piirkonnas elab palju noori peresid, elukeskkond on sõbralik.
Lähimad kauplused on Annelinna Prisma ja Ihaste Coop. Elamurajoonis asub Pillikoori lastehoid ning Lohkva lasteaed. Hiljuti avati värskelt valminud Lohkva spordihoone, u 300m kaugusel, mis asub kogukonnakeskuse Varakas kõrval. 

LISAINFOKommunaalarve on talvekuudel keskmiselt 220€ ja suvekuudel 145€. Soovi korral jääb osa mööblit uuele omanikule.Huvi korral võta minuga ühendust ja läheme vaatama!Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel. Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen KinnisvarabürooKinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg! Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehelLumen Kinnisvarabüroo kinnisvaramaaklerid ühinesid aastal 2018 selleks, et viia kinnisvarafirma teenindusstandardid enneolematule tipptasemele. Meie 13-st kinnisvaramaaklerist Tartus, Pärnus ja Võrus lausa 4 on Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liikmed ja omavad üle 7a töökogemust.Meie eesmärk on tagada, et kõik, mida teeme oma klientide heaks, tooks kaasa parima võimaliku tulemuse. Tegutseme inimeste äris, mis tegeleb kinnisvaraga, mitte kinnisvaraäris, mis teenindab kinnisvaraomanike.Meie peamine tegevusvaldkond on kinnisvara vahenduse, ostu, müügi ning üürimisega seonduvad teenused nii elamis- kui ka äripindadele.Loome tugevaid suhteid, mis põhinevad aususel ja usaldusel, suhtleme selgelt ja regulaarselt. Tänu sihikindlale tegevusele ja selgele suhtlusele võid kindel olla, et bürokraatiaga sa kokku ei põrka.Kui oled meile usaldanud oma kinnisvara, töötame välja põhjalikud ja terviklikud turundusprogrammid, mis on spetsiaalselt kohandatud sinu objekti vajadustele. See tagab eduka müügi saavutamise kiirelt ja korrektselt. Selline eesmärk inspireerib meid tegema asju teisiti… ja paremini, kui enamus teisi kinnisvarabüroosid.Kinnisvara müük ja ost – jah, see on sinu teekond, kuid meie oleme sinuga kaasas, et sind aidata! Kinnisvaramaakleri Pärnus, Tartus ja Võrus leiad siit lehelt!

Palun oodake