Rahapuu maal "Kevad"

21 Märts, 20:13    Kunst      Tallinn, Harjumaa    20

120€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
120€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Põhja-Tallinna linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Akrüülmaal, raamitud 28x38 cm
Rahapuu maal soovitatakse riputada, feng shui järgi, raha alale (viimasel fotol)

Arvatakse, kui on piisavalt raha, siis tuleb ka õnn, edu, tervis, armastus… Küsides, kui palju on piisavalt raha, jäävad enamus vastunutest vastuse võlgu.
Raha soovida või omada ei ole häbi. Raha on pelgalt käibevahend, mille maailma on leiutanud selleks, et saada vajalikke kaupu ja teenuseid. Väärtuse rahale anname meie ise.
Tänapäeval on inimestel sagenenud seljahaigused, eelkõige just alaseljavalud. Viimased on otseselt seotud meie raha- ja materiaalsete küsimustega. Kuid kuidas saab sellises olekus luua küllust, õnne ja rahulolu?

Feng shui põhipostulaat on sarnane tõmbab sarnast. Seega arendan oma sisemist rõõmu, aitan abivajajaid, tegelen meelepärasega, naudin iseennast ja oma lähedasi ning nüüd hakkavad täituma ka minu välised materiaalsed soovid.
NB! Maal tuleb väestada soovi, taotlusega!

Mida paremat ettekujutust ma soovitud eesmärgi kohta oman, seda kindlamalt see täitub. Kujutan endale ette, kuidas muutused juba praegu toimuvad, usun enda võimesse, headusesse ja oskusesse teha positiivseid muudatusi oma elus. Kaasan sellesse kujutluspilti rõõm, nii et tunnen kuidas kõhus hakkavad „liblikad lendama“.

Värvid maal võivad tegelikkuses veidi erineda ekraanil kuvatud värvitoonidest.

Usun, et meeldiv pilt pole pelgalt ilus asi või sisustuselement vaid energeetiline mõjutaja.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake