Deadpooli kostüüm täispuhutavate mõõkadega

22 Märts, 17:17    Peo- ja karnevalivarustus      Tallinn, Harjumaa    39
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
10€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Asukoht : harjumaa, tallinn
tel: 57570615
uus

Deadpoolo kostüüm: See on suurepärane rollimäng. . See on täiuslik ja ainulaadne body. See võib tuua tõelist õnne teie lastele või sõpradele, sest nad on nende lemmiksuperkangelased.
Vastupidav materjal: Ülikond on valmistatud 4-suunaliselt venivast Lycra kangast, mis on valmistatud spandexist ja polüesterkiududest. Hingavad, pehmed ja kvaliteetsed materjalid annavad tunde mugavaks kogu päevaks. Kõrge elastsus muudab selle lihtsaks selga panemise või seljast võtmise ning katab teid pealaest jalatallani. Deadpooli mask on eemaldatav, nii et saate meie cosplay kostüümis osaleda ilma maskita.
Karnevali kostüüm: pange tähele, et saate coplay kombinesooni ja vastava näokaitse, samuti kostüümi, millel on realistlikud trükitud võrkdetailid. Luksuslike sukkpükste kostüümide hulka kuuluvad 3D soomussukkpüksid. Pärast nende kandmist näed sa välja nagu tõeline kangelane. Uskuge mind, teil peaks see olema. See on karnevalikostüüm, mis on kohandatud uuele Deadpooli filmile.
✿ Suurepärane kingitus: kui lapsed saavad Deadpooli rollimängukostüümid ja neist saavad nende lemmikkangelased, pakub see neile tõelist naudingut. See Deadpooli kombinesoon sobib suurepäraselt Halloweeni pidudeks ja paljudeks superkangelaste pidudeks. Nagu peod, rekvisiidid, pere-, sünnipäevapeod, lavaetendused, lastepeod, jõulud, halloweeni peod, kostüümipeod, teemapeod jne.

Sobib umbes suurusele 105-115 cm.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake