NELI PARKIMISKOHTA! WALK-IN GARDEROOB! SAUN!

30 Aprill, 02:54    Majad      Kiili vald, Harjumaa    7

339000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
339000€ Hind
Harjumaa Maakond
Kiili vald Omavalitsus
Vaela küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEV 10.05 kell 16:00-17:00! Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi. Oled väga oodatud!Kliendipäeval hinnasoodustus 5 000€! Müüa ruumikas ja avar ridaelamuboks A-energiaklassi uusarenduses, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning suures, 250m2 suuruses privaatses aias. Elutoa maast laeni aknad annavad valgust ja päikesepaistet kogu majja ning avatud elutoa-köögi planeering annab võimaluse lastel kergemini silma peal hoida ning külalistega mugavamalt suhelda. Tegemist on privaatse ridaelamuboksiga, mis asub vaikses ja rohelises Kesk-Vaela külas, Kiili külje all. Kiiresti arenevas noorte perede uuselamu rajoonis on tagatud turvaline ja lõbus kasvukeskkond koos naabrilastega aga ka kiire 15 min autosõidu kaugus kesklinnaga. Piltidel on kuvatud näidisboksi, mis leidis juba uue omaniku aga kui soovid ise sisevimistluses kaasa rääkida, siis teised boksid on veel ehitamisel ja ca kuu aega on võimalus viimistluses kaasa rääkida, et luua oma unistuste kodu.Iga perenaise unistuste walk-in garderoob maitseka siseviimistlusega ning hubane saun on selles majapidamises kenasti esindatud. Lisaks ei saa mainimata jätta kahte vannituba, mis teevad hommikul üheaegselt sättimise kogu perele kordades kiiremaks.
PlaneeringRidaelamu planeering on läbi kahe korruse.
 Esimesel korrusel asub esik, panipaik/tehnoruum, suur walk-in garderoob, pesuruum koos saunaga, tualettruum ning loomulikult suur ja avar elutuba-köök. Nurga boksidel on elutoas ka kamina valmidus.
Teisel korrusel asub kolm magamistuba, millest suurim master bedroom on ühendatud ka walk-in garderoobiga. Lisaks on korrusel veel suur vannituba koos vanni ja duššiga ning äärmiselt mahukas ja privaatne rõdu vaatega piirkonna rohelusele. Rõdul saab mõnusalt hommikupäikest nautida.

SiseviimistlusMaja siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale kõrgelt hinnatud tootjatelt ning heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Moodsa disaini loovad stiilsed mustad segistid, kaunis 3-lipiline sooja puidu tooni parkett ja spoonitud valged siseuksed. Silmailu pakuvad suured elegantsed keraamilised plaadid vannitubades.Termopuidu ja klaasist lahenduste kombinatsioon saunas loob õdusa atmosfääri igasse spaa õhtusse sinu isiklikus kodus. Suveõhtute nautimiseks sobib ideaalselt ruumikas terrass, mille ehitamisel on kasutatud loodussõbraliku puidukaitsevahendiga immutatud terrassilaudu.
Küte ja ventilatsioonRidaelamu kütteallikaks on maaküte, igal boksil eraladi boiler. Mõlemal korrusel on vesipõrandaküte, mida saab igas toas eraldi reguleerida. Õhku hoiab värskena soojustagastusega ventilatsiooniseade.

Parkimine ja panipaikBoksi juurde kuulub 4 parkimiskohta, mis asuvad maja ees. Lisaks on välisukse kõrval eraldi sissepääsuga panipaik ning maja ette on loodud parkimiskohad külalistele. Maja ette on loodud autole elektrilaadimise valmidus.

Terrass ja hoovAntud boksi aed on pinnaga 250m2 aga saadaval on ka kaks nurga boksi, üks 500m2 aiaga ja teine 1000m2 aiaga. Boksi juurde kuulub kaks suurt terrassi, millest üks paikneb maja ees (29,9m2) ning teine maja taga (17,4m2). Maja taga paikneval terrassil saab nautida õhtupäikest.

MajaTegemist on A-energiaklassi uusarendusega mille elamispind on 138,8 m2. Üldpinna arvestusel lisandub 5,4m2 suurune tehnoruum ning terrassid ja rõdu.

ElukeskkondRidaelamuboks asub mõnusalt vaikses ja hinnatud Kiili Vallas, mis on ümbritsetud metsade ja põldudega. Ümbruses on mitmed metsarajad erinevate sportimisvõimalustega, vaiksed naabrid ning perekeskne kasvukeskkond.Kesk-Vaela küla kiviviske kaugusele jääb valgustatud Vaela terviserada, mis näiteks talviti sobib ideaalselt suusatamiseks. Kõigest 2,7 km kaugusel asub Kiili keskus, kust leiab nii koolid ja lasteaiad kui ka toidupoed. 1,8 km kaugusel asuva IKEA kõrvale ehitatakse parasjagu ka suurt Selverit.Võta ühendust ning lähme vaatama!

Palun oodake