Korter

26 Märts, 09:58    Korterid      Räpina vald, Põlvamaa    114
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
35000€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Ristipalo küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
3 Tube
1 Korrus

Mugavustega 3-toaline korter Räpina lähedal

Kauni looduse keskel müüa 3-toaline keskmises seisukorras korter, kõik toad eraldi. Räpina linnapiirist paari kilomeetri kaugusel, Räpinani viib korralik kergliiklustee. Kinnistul on ühiselt hallatav saun, mida saavad elanikud soovi korral ise kütta ja kasutada, maja ees asub laste mänguväljak. Naabrid toredad ja rahulikud.

KORTER
Avar ja mugav korter asub maja esimesel korrusel. Korterisse sisenedes on suur esik, vasakut kätt jäävad kaks magamistuba, ühest magamistoast pääseb rõdule, otse jäävad elutuba ja eraldi köök ning paremat kätt asub vannituba, kus on dušš, wc, boiler ja pesumasin. Vannitoa põrandal ja dušinurgas on plaadid, ülejäänud seinad on plaatimiseks ette valmistatud. Korteris on malmradiaatorid, põrandaid katab laminaatparkett (välja arvatud koridori põrand), mille alla on lisatud soojustus, seinad tapeeditud. Renoveermistööd on tehtud hiljuti. Osa sisustust jääb korterisse sisse, omanik võtab kaasa voodi, vannitoa peegli, esikus oleva peegelkapi ja külmkapi. Korteril on kahekordsed pakettaknad. Korteri juurde kuuluvad keldriboks ja kuur - mõlemad on lukustatavad. Koridor ja vannituba vajavad värskendamist.

MAJA
Tegemist on 3-korruselise kivimajaga. Antud korter paikneb esimesel korrusel. Korterelamul on uued välisuksed ja katus vahetatud. Maja on laenuvaba, kogutakse remondifondi. Majas on kaugküte. Parkimiseks on maja ees piisavalt ruumi, kõik mahuvad ära.

ASUKOHT
Maja asub rahulikus ja vaikses piirkonnas metsa lähedal. Väga hea bussiühendus Räpina linnaga. Bussipeatus paikneb 100 meetri kaugusel, lähimad veekogud on Võhandu jõgi 300 m ja Peipsi rand 5 km kaugusel.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake