Riga 6 hübriidvõrr

29 Märts, 10:54    Mopeedid      Räpina vald, Põlvamaa    855

250€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
250€ Hind
Põlvamaa Maakond
Räpina vald Omavalitsus
Ristipalo küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Et kõik ausalt ära rääkida nii, nagu oli, pean alustama sellest, kuidas paar aastat tagasi naabrimehega õlut võttes pihtisin talle, et kuigi mul on olnud väike rekatäis mootorrattaid, pole mul kunagi olnud võrri. Naabrimees ütles, et tal vedeleb üks vana juust sauna räästa all ja kui tahan, siis võin selle endale saada. Tehtud-mõeldud. Võrr teenis aastakese aiapäkapikuna, aga siis tekkis sportlik huvi teada saada, kas seda on võimalik käima ka saada. Mingil kummalisel põhjusel ei läinudki see huvi üle enne, kui võrr tõepoolest läkski käima. Selleks kulus küll paar kuud, omajagu juppe ja päris palju roppe sõnu erinevates keeltes. Aga tänaseks on uudishimu rahuldatud ja loovutaksin selle agregaadi kellelegi, kes oskab nõukogude viljastavates tingimustes valminud tehnoloogilisest kräpist rohkem lugu pidada. Setomaa serval elava inimesena loovutan mõistagi raske raha eest.

Võrr on pandud siin kirja kui Riga 6, sest see kõikide hübriidide isa koosneb minu hinnangul umbes 6 erineva kaherattalise juppidest, millest suurem osa on isegi Riga omad. Mootor peaks olema kirjade järgi D8E. Mootor on saanud uued kolvirõngad, kõik uued tihendid, veohammasratta, hulga uusi jubinaid süütemängule ja küünla. Iste on enda valgete kätega kaetud värske kunstnahaga.

Võrr kiliseb ja koliseb, rattad on kaheksas, tippkiirus on 30 ringis, esituli mõistagi ei põle, bensukraan lekib jne, aga tsiteerides Galileo Galileid: ta liigub siiski!

Asub Räpina lähistel. Hind on läbiräägitav.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake