SUUR PEREKORTER! SAUN, PANIPAIK, PARKIMISKOHT

9 Mai, 02:35    Korterid      Viimsi vald, Harjumaa    9

244900€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
244900€ Hind
Harjumaa Maakond
Viimsi vald Omavalitsus
Haabneeme alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kliendipäeva raames soodustus 5 000€!Tavahind: 250 000€Soodushind: 244 900€ KORTERKorteri koosseisu kuuluvad esik sisseehitatud garderoobiga, elutuba koos avatud köögiga, suur magamistuba (18,5 m2), kaks väiksemat magamistuba (12 m2 ja 12,5 m2), vannituba/wc ja saun. Köögis on olemas köögimööbel koos vajaliku tehnikaga: elektripliit, küpsetusahi, õhupuhasti, külmkapp (uus), nõudepesumasin ning mikrolaineahi. Avarast elutoast on pääs rõdule (1,3 m2).
 Käesoleva aasta jaanuaris on korteris teostatud remont. Vannitoas paigaldatud uus dušinurk ja uued plaadid. Korteri põrandaid katab puitparkett. Korter on sisustatud ja võimalik teha kokkuleppeid ka mööbli osas.PARKIMINE
/ PANIPAIKÜks parkimiskoht maja all garaažis. Lisaks on võimalik tasuta parkida maja juures asuvas parklas. Panipaik 1,3 m3 ja 0 korrusel.KOMUNAALKULUDMõistlikud kommunaalkulud 150-290 € milles sisalduvad elekter, hooldustasu, remondifond ja haldustasu.ÜMBRUSKONDHaabneme on väga turvaline ja peresõbralik elukeskkond. Majas on loodud korteriühistu, naabrid on väga viisakad ja keskkond on meeldiv. Jalutuskäigu kaugusel on kauplused, erinevad spordiklubid, Viimsi kino, Aquapark Atlantis, Viimsi SPA, mäesuusapark, terviserajad, perearstikeskus, haigla, koolid ja lasteaiad. Haabneeme mererand on 1,1 km kaugusel.LISAINFOKui soovid seda suurepärast kodu vaatama tulla siis anna mulle teada!

Palun oodake