Massaazitool Massaazi tool Massaažitool

1 Aprill, 17:52    Massaaživahendid      Tallinn, Harjumaa    13

600€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
600€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Lasnamäe linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Vanus ümes 5 aasta.Kasutatud oli ümbes 100 tundi(edasi kasutatud oli nagu ridepuu),.Kõik töötab nagu korrektne.Ainult 1 viga see on nahk.See saab vaatama fotodele.Hind 600 eur. Järeletulemine.



Info - google translate



1. Toode on varustatud neljarattaliste intelligentsete massaažimanipulaatorite komplektiga, mis saavad üles ja alla liikuda, seljatoe kõndimismehhanism saab automaatselt kohaneda inimkeha kõveraga, ergonoomilisemad põhimõtted, parem massaažiefekt, robotil on automaatne lähtestamise funktsioon.
2. 6 kogu keha automaatrežiimi: sobib erinevatele inimestele. Kõigil automaatsetel keharežiimidel on funktsioon õla asendi määramiseks ja peenhäälestamine, automaatse määramise funktsioon, saate massaaži asendit automaatselt reguleerida, soovitud efekti saavutamiseks masseerige täpselt seda osa, mida soovite masseerida, 5-käigulise automaatse keharežiimi kiirus on reguleeritav, reguleerimisulatus on laiem, Üksikasjalikumalt.
3. Massaažitehnikaid on kuut tüüpi: sõrme vajutamine, sõtkumine, koputamine, koputamine, sõtkumine, koputamine ja vibratsioon.
4. Ülakeha manuaalse massaaži funktsioon: kogu protsessis on viis osa - õlg, selg, vöökoht ja fikseeritud punkt, mille vahel sõtkumine, koputamine, koputamine, sõtkumine ja koputamine on sünkroniseeritud viie kiirusega. Koputamise, shiatsu ja koputava massaaži ajal on massaažiratta laius lai, keskmine ja kitsas ning liikumine on graatsiline, see on võrreldav professionaalsete massööride massaažitehnikaga, mis aitab tõhusalt kõrvaldada selja lihaste põletikulised lihased; Massaažimehhanism saab täpselt reguleerida massaažipunkti asendit üles ja alla.
5. Alamkeha koos pulseeriva massaažiga õhkpadjaga: sellega saab teha käte, tuharate, jalgade ja jalgade käte universaalset massaaži. Paljud pigistatavad turvapadjad ja sõrmepadjad jaotuvad mõlemale küljele ja sääreosale ühtlaselt vastavalt jalgade ja jalgade paindele. Mõlemal küljel tuharate turvapadjad ja jalgevahe turvapadjad pakuvad rõhu all siseruumides massaaži, mis pöördub ja venib rütmiliselt. Pakkuge sügavamat massaaži. Uus massaaž õhurõhu all, õhuringlus kiiremini ja saate nautida väärtuslikku massaaži.
Kokkusurumine: käte, jalgade ja jalgade külgedel olevad turvapadjad on täis ja tühjenevad, et täielik laienemine ja kokkutõmbumine oleks. Jalade ja jalgade lihased pulseerivad ja mõlema jala nahk on lõdvestunud.
Kui jalgade ja jalgade mõlemal küljel olevad turvapadjad on tugevalt täis pumbatud, hakkab vasikate sõrmede kumerate otstega turvapadi jõuliselt üles tõusma, nagu pöidlaga tehtud shiatsu massaažimeetodil.
Tõmbejõud: kui jalgade ja jalgade mõlemal küljel olevad turvapadjad on tugevalt täis pumbatud, hakkab vasika lihas madalamale, seejärel tõuseb teatud asendisse ja naaseb algasendisse, nagu ka massaažimeetodil, jalga käega tõmmates.
6. Õhurõhumassaaži madalam funktsioon, sisseehitatud 31 turvapatja, õhurõhumassaaži nelja režiimi seadistamine, tugev ja nõrk teine ​​kiirus.
7. Paigaldage 12 käepidet.
8. Vibratsioonimassaaži funktsioon: selja ja jala vibratsioon jaguneb tugevaks ja nõrgaks teiseks käiguks, mida saab vabalt vahetada.
9. Muusikafunktsioon: esitage eelmine lugu, esitage järgmine lugu ja helitugevuse reguleerimise funktsioon.
10. Muusikalise saatefunktsioon: seljakiiruse, massaažitehnika ja vibratsiooni intensiivsuse muutus temperatuuri muutumisega;
11. Kineetiline energiavõimendi: saate kõrvaklapid ära võtta ja nautida kuulmisefekti, mis annab dünaamilise heli. 12. Automaatse tõstmise funktsioon: see jaguneb neljaks tüübiks: automaatne tõstmine ja langetamine, automaatne tõstmine ja langetamine jne. Jalaraami tõstmiseks ja langetamiseks, istme seljatoeks istumiseks ja tõstmiseks.

13. Intelligentsed jalad jalgade kokkutõmbamiseks: jala tald on inimese kehas kõige kontsentreeritum koht nõelravi punktide jaoks, aga ka massaaži kõige olulisem osa, välja arvatud kael ja talje. Vasikas võib teie pikkusest sõltuvalt automaatselt sirutada või tõmbuda, tagades, et talla turvapadi on teie talla lähedal, võimaldades teil jalga vabalt masseerida ükskõik kus. 25 cm kokkutõmbumisega suudab see rahuldada erineva kõrgusega inimeste vajadusi. Laske teil nautida isiklikumat ja intiimsemat massaaži.
14. Keelake automaatne käivitusfunktsioon. Automaatse lähtestamise funktsioon.
15. Mugav disain: massaaži nautides saate nautida ka muusikat, anda oma tundeid, kuulmist ja samm-sammult. Kahe kontrolleriga disainitud ideaalne juhtimiskeskus, mis võimaldab teil teha kõike 16. See seade on varustatud kõrglahutusega LCD-ekraaniga, MP3-mängija, kõrvaklappide ja stereosüsteemiga.

Kvaliteetsed kõrvaklapid võimaldavad massaaži ajal nautida muusika võlu.
17. LCD-ekraan: kuvab massaažimeetodi ja -meetodi, iga funktsiooni aja ja oleku hetkel, et kasutajad saaksid aru, kuidas massaažitool töötab.
18. Ülimalt vaikne konsool

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake