Parkimiskoht ja panipaik hinnas! Korter valmis!

26 Aprill, 02:37    Korterid      Kiili vald, Harjumaa    11

169900€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
169900€ Hind
Harjumaa Maakond
Kiili vald Omavalitsus
Kiili alev Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEV 09.05 kell 15:30-17:30 juba valminud 9/1 ja 9/2 majades!Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi. Oled väga oodatud!Müüa avar ning valgusküllane 2- toaline korter, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning suurepärases asukohas Kiili rohelise elukeskkonna keskmes. A-energiaklassiga maja on väga soodsate ülalpidamiskuludega ning tänu maaküttele ja soojustagastusega ventilatsioonile on see ökonoomseim lahendus turul. Korterite maast laeni aknad annavad palju valgust ning päikesepaistet aastaringselt ning maja ümbritsevad terviserajad ja sportimisvõimalused pakuvad tegevust kogu perele. Suurepärane asukoht Kiili Alevikus annab võimaluse osa saada rohelisest ning perekesksest kasvukeskkonnast, kuid samas olla 20 minuti autosõidu kaugusel Tallinna Kesklinnast. Läheduses asuvad välijõusaal, terviserajad, IKEA kaubanduskeskus ning samuti ka Kurna ostlemiskeskus. Korteritesse on juba paigaldatud jahutussüsteemi valmidus ning parkimine ja panipaik on mahutatud ostuhinna sisse.A- energiaklassiga kodud on kõige ökonoomseimad kodud turul ning tänu sellele pakuvad pangad Pilve kodude korteritele väga madalaid intresse, teatud juhtudel isegi 0%+euribor. 

Maja ja korter on valmis sissekolimiseks!PlaneeringKorteri koosseisus on avar esik, elutuba-köök, magamistuba, vannituba koos wc’ga ning suur rõdu. Korteri aknad avanevad maja külgedele ning olenevalt korterist on valida, kas hommikupäikese või õhtupäikesega rõdu. Tänu suurtele maast laeni akendele on korterid väga valgusküllased ning suvisel ajal on võimalik oma elutuba rõdu arvelt suurendada. Plaanil märgitud suurus on eelprojekti järgne. Korrektne korteri pindala on 51,5 m2, millele lisandub rõdu 7,2 m2.


SiseviimistlusKorterite siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Korterite põrandaid katab 1 lipiline tammeparkett, mis on valge matt laki viimistlusega. Tammeparkett on korteris läbivalt igas toas, välja arvatud märgruumides ning esikus. Vastavalt põrandatoonile on kasutuses ka samas toonis liistusid. Vannitubades on kasutatud suuri heledaid keraamilisi plaate, millele on modernsust juurde toodud aktsentseintega. Modernset joont aitavad hoida valged täispuidust raamuksed. 
Küte ja ventilatsioonKõigis Pilve kodude kortermajades on kütteallikaks energiatõhus maaküttel töötav küttesüsteem ning põrandad hoiab mõnusalt soojana ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte. Korterite värske siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Igal korteril on jahutussüsteemi valmidus ning seadme saab juurde soetada kohe või hilisemas faasis 4 000 euro eest.

Parkimine ja panipaikKorterite hinna sisse kuulub 1 parkimiskoht maja ees asuvas parklas ning 1 panipaik maja esimesel korrusel. Vajadusel on lisatasu eest võimalik soetada juurde veel 1 parkimiskoht (3000€). 

Terrass ja hoovIgale korterile on mõeldud suur rõdu või terrass, mis annavad suurepärase võimaluse hommikukohvi nautimiseks või lähedastega grilliõhtute korraldamiseks. Suvisel ajal võimaldab selline mõnus väliala oma elutuba laiendada või muuta lausa väliköögiks. Korterelamute kompleksi väliruumi kujundamisel on arvestatud, et elanikel peab olema võimalus mugavalt oma kodu ümbrust kasutada lähirekreatsiooniks, puhkamiseks, mängimiseks, looduses viibimiseks. Iga korterelamu juurest pääseb nn ringrajale, mis moodustab kogu kvartalis katkematu trajektoori, läbides erinevad huvipakkuvaid punkte – mänguplatsid, palliväljakud, liumägi, pinkidega puhketaskud. Ringrada on turvaliselt sõidukiliiklusest eraldatud kõrg- ja madalhaljastusega. 

MajaTegemist on 2024 aasta märtsis valminud A- energiaklassi uusarendusega. Hoone on rajatud raudbetoonist lintvundamendile, mille kandev konstruktsioon on loodud raudbetoon seinapaneelidest ja õõnespaneelidest. Maja välisseinad on 3- kihilisest soojustatud välisseinaelementidest, mida nimetatakse ka kui raudbetoon sandwich paneelideks. Hoone katus on soojustatud EPS soojustusplaatidega ning kaetud rullkattematerjaliga. Korterite vaheline ning samuti ka trepikoja vaheline helipidavus on tagatud massiivsete raudbetoon seinapaneelidega. Kõigil majas asuvatel korteritel on 3- kordsed plastraamides selektiivklaasiga aknad, mis tagavad nii hea heli- kui ka soojapidavuse.

ElukeskkondPilve kodude arendus asub mõnusalt vaikses ning hinnatud Kiili alevikus, mis on ümbritsetud metsa ning põldudega. Ümbruses on mitmed pargid, terviserajad, jõulinnakud ning sportimisvõimalused. Ühtehoidev kogukond ning perekeskne kasvukeskkond on Pilve Kodude alustalaks- Lähim pood 2 minuti autosõidu kaugusel- Lähim kool 10 minutilise rattasõidu kaugusel- Lähim lasteaed 4 minuti autosõidu kaugusel, samuti on rajamisel ka uus suur lasteaed 3 minuti autosõidu kaugusele Pilve kodudest. - IKEA kaubanduskeskus koos Kurna ostlemiskeskusega asub 5 minuti autosõidu kauguselTallinna Kesklinn 20 minutilise autosõidu kaugusel. Võta ühendust ning lähme objektile kohapeale vaatama!Vaata lisaks www.pilvekodud.ee

Palun oodake