Full HD SAT-TV 3kolor TÜÜNER, PULT, KAART, LNB

2 Aprill, 07:35    Sat-tv, digiboksid      Tartu linn, Tartumaa    40
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
99€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

MÜÜA K A S U T A T U D FULL HD TRICOLOR TUUNER KOOS AKTIIVSE PAKETIGA "ÜKS" JA "LAPS". AJASTUS ON NÄIDATUD MENÜÜS OLEVAL FOTOL.SISSE-JA VÄLJALÜLITUSNUPP. SISENDID JA VÄLJAPÄÄSUD: HDMI, RCA, USB, LNB ,IR. ASUB TARTUS. HIND 135 EUROT KOOS.
Peate maksma ainult üks kord aastas, sõltuvalt paketist. Kui loete ühte paketti, siis on see korras 30-35 eurot ja see on kõik !
Nüüd on aktiveeritud kaks " ühtset" ja "laste"paketti !

Filmid, muusika, sport, loodus, Kalapüük, Jahindus, autod, jahid, reisimine, meelelahutus, vaba aeg, komöödia, õudus, seiklus, romantika, kultuur, teadus ...

Võite panna USB-porti välise ketta ja salvestada filme, ülekandeid .....

NB !!! KOMPLEKTI KUULUVAD: TUUNER, PULT , KAART, TOITEPLOKK (PIKK KAABEL 3.5m), HDMI KAABEL, SAT TV PEA (SAT PEA UUS, KASUTATUD PAAR KORDA JA MITTE KAUA, KAHEKORDNE TSIRKULAARPEA PLUSS UNIVERSAALNE, KAKS VÄLJUNDIT JA SISSEEHITATUD DISEQ A/B) Кõik töökorras ! Ja hind 125 eur koos + 3 KUUD TASUTA !!!

KÕIK KOOS SOODUS HIND 99 EUR.

Teil on vaja ainult 85-110 cm tassi, koaksiaalkaablit tuunerist taldrikuni.


NB ! Töötab ka vabade kanalite ja muude satelliitidega. Nii ühe peaga kui ka neljaga läbi disegi !Töötab igasuguste satelliidipeadega.

NBNBNB!!!!
Müün nii peaga trikoloori vaatamiseks kui ka supermultiuniversaalse SAT TV peaga, millel on võimalus vaadata kõiki satelliite.



Lp.! Ma ei saada midagi kuhugi ja ma ei anna kellelegi oma pangakontosid ! Ainult käest kätte. Teile või teie esindajatele minu linnas.

NB! Müün seoses kolimisega!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake