KARAOKESÜSTEEM DiscoFever LED, uus

3 Aprill, 10:03    Muusikakeskused      Jõhvi vald, Ida-Virumaa    21
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
94€ Hind
Ida-Virumaa Maakond
Jõhvi vald Omavalitsus
Jõhvi küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Kaubamärk
AUNA
CD, CD-R, CD-RW , Bluetooth, USB
ÜHENDUSED: Kui teleri, monitori või projektori ette soovib koguneda suur seltskond, saab videoväljundit kasutada pildi edastamiseks. Helisignaal saadetakse mikrofoniga karaokeboksi liiniväljundi kaudu hi-fi süsteemidesse või võimenditesse.
ERIEFEKTID: Laula nagu täht: reguleeritavad kaja- ja tasakaaluefektid annavad hääletämbritele viimase lihvi. Vokaalteost, mille karaokemasin USB-mäluseadmele salvestas, saab hiljem kriitilise kõrvaga kuulata.
BLUETOOTH FUNKTSIOON: kompaktne karaokesüsteem mängib ka kaasaegseid heliallikaid. Süsteem striimib Bluetoothi ​​kaudu lugusid nutitelefonist või tahvelarvutist ning nende andmekandjate jaoks on mugavalt hoidik.
LAULUTEKSTI EKRAAN: Karaokemasina TFT-värviekraanil kuvatakse laulu sõnad – see suurendab lõbusust ja välistab vajaduse välisseadmete ühendamise järele. Nad saavad oma toas laulmise kunsti nautida ilma vanemate televiisorit blokeerimata.
KARAOKE PIDU: Laulutähtedele ja noortele talentidele. Auna DiscoFever LED on karaokesüsteem ja see on varustatud kõigega, mis paneb su karaokesüdame kiiremini põksuma. Saate alustada kohe pärast mikrofoni ühendamist ja CD sisestamist.
tel.58271261

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake